Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny status zmienia się wraz ze wzrostem aktywności na forum...im więcej się udzielacie, pomagacie innym odpowiadając na ich pytania, oraz same dopytujecie dodając posty tym wyższy status otrzymujecie stając się coraz bardziej zaawansowanym użytkownikiem forum.
MisiaMisia, karola_aa lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Idea tego watku jest zadawanie roznych, nawet najglupszych pytan. Np.: Jaki jest sens pozycji na jezdzca, skoro z reguly wiekszosc wyplywa?
Smialo kobiety, kto pyta, nie bladzi!
Biedronka o tej pozycji znalazłam takie cosik: "szczególnie korzystna dla pań cierpiących na tyłozgięcie macicy, a także dla panów posiadających spermę niższej jakości." oraz że "nasienie gromadząc się w okolicy szyjki macicy umożliwia łatwiejsze zajście w ciążę." (http://parenting.pl/portal/pozycje-do-zajscia-w-ciaze) -
nick nieaktualnyulek wrote:Biedronka o tej pozycji znalazłam takie cosik: "szczególnie korzystna dla pań cierpiących na tyłozgięcie macicy, a także dla panów posiadających spermę niższej jakości." oraz że "nasienie gromadząc się w okolicy szyjki macicy umożliwia łatwiejsze zajście w ciążę." (http://parenting.pl/portal/pozycje-do-zajscia-w-ciaze)
I kolejna sprawa: jesli kochamy sie w poludnie, np. o 13:00, mam zaznaczyc rano czy wieczorem? I jeszcze:dlaczego facet czasem nie ma wytrysku? Jest sztywny, kochamy sie dlugo, ja dochodze a on nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka a może Wy za często się kochacie?
A co do wyciekającej spermy to nie ma co się przejmować - wiadomo, że na te 100 czy ile tam nasi kochani mają milionów plemników część spisana jest na straty już na początku drogiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 21:38
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyulek wrote:Biedronka a może Wy za często się kochacie?
A co do wyciekającej spermy to nie ma co się przejmować - wiadomo, że na te 100 czy ile tam nasi kochani mają plemników część spisana jest na straty już na początku drogi
A ja go wlasnie na bzykanko mialam budzic! No to chyba dam mu spokoj i tez sie przespie!Lilja lubi tę wiadomość