***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia91! wrote:Hej, hej:) Ja brałam ten antybiotyk przez chyba 4 dni po badaniu bo miałam trochę za wcześnie zrobione badanie czystości pochwy ale nikt nie mówił żeby odpuścić starania, a wręcz przeciwnie - żeby działać
Tak też zrobiliśmy i akurat ten cykl z hsg okazał się szczęśliwy i dziś usłyszałam serduszko naszego maluszka:)
O kurcze super!!!!
U nas nie ma szans bo morfologia męża 1%. A czystość miałam robioną na początku lipca.
Kurcze, brać? nie brać?Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Hej, hej:) Ja brałam ten antybiotyk przez chyba 4 dni po badaniu bo miałam trochę za wcześnie zrobione badanie czystości pochwy ale nikt nie mówił żeby odpuścić starania, a wręcz przeciwnie - żeby działać
Tak też zrobiliśmy i akurat ten cykl z hsg okazał się szczęśliwy i dziś usłyszałam serduszko naszego maluszka:)
Natalia a miałaś robione HSG z Rtg i kontrastem czy to pod USG? I w którym dc?
Ja też zastanawiałam się czy działać po HSG,..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:kozgo ja zaszłąm po powrocie z Azji wlasnie hehe
Kozgo także jeśli do listopada się nie uda to w listopadzie już musi pójdziemy w ślady Nony i wrócimy z dodatkowym bagażemNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mialam robione hsg pod usg i sola moglam starac sie w tym samym cyklu ale owulacja byla z uszkodzonej strony. Bralam antybiotyk przed hsg 3 dni przed okresem i 3 dni po jakos tak.
Jak to z temperatura jest? Mierzycie sobie ? Jesli nie wzrosnie temperatura to nie ma co chyba robic testow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 08:56
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam właśnie pod USG, Podobno sól przeleciała expressem, nie wiem bo byłam tak zdenerwowana, że nie zarejestrowałam jak mi lekarz pokazał, że płynie
Na koniec ten balonik jakiś wyskoczył ze mnie, bo ten zrost miałam. Dzisiaj trochę czuję się jakbym miała tam poobijane wszystko, ale nie w kategorii bólu jakiegoś wielkiego tylko takiej tkliwości, kolki i jakby wzdęć
Czyli biorę ten antybiotyk, a myślicie, że mogę krócej niż 5 dni? -
nick nieaktualny
-
Iga66 wrote:Natalia a miałaś robione HSG z Rtg i kontrastem czy to pod USG? I w którym dc?
Ja też zastanawiałam się czy działać po HSG,..
Miałam z rtg i kontrastem, jeszcze gin mówił mi wczoraj jak zapytałam czy to nie rzutuje na ciaze ze w tym samym cyklu co hsg się udało, to mnie uspokoił ze po dwóch dniach od hsg nie ma śladu po kontraście i ze nie ma to wpływu ja miałam hsg 10dc a 15 dc była owu potwierdzona monitoringiem wiec myśle ze powinniście dzialac póki jajowody przeczyszczone:)
-
Natalia91! wrote:Miałam z rtg i kontrastem, jeszcze gin mówił mi wczoraj jak zapytałam czy to nie rzutuje na ciaze ze w tym samym cyklu co hsg się udało, to mnie uspokoił ze po dwóch dniach od hsg nie ma śladu po kontraście i ze nie ma to wpływu ja miałam hsg 10dc a 15 dc była owu potwierdzona monitoringiem wiec myśle ze powinniście dzialac póki jajowody przeczyszczone:)
A kontrast to sól fizjologiczna? bo ja miałam podobno z solą fizjologiczną.
U mnie HyCoSy wczoraj 12 dc a dzisiaj lub jutro owu ( wczoraj test pozytywny i lekarz potwierdził, że jestem przed).
W przyszłym cyklu IUI jeśli teraz nici z naturalnej ciąży, a pewnie nici będą -
Cześć dziewczyny
Gratuluję pierwszych sierpniowych 2 kresek.
Ja czekam z utęsknieniem na owulacyjne, ale wkoncu coś ruszyło, testy robię od kilku dni, ciągle jedna kreska, a dziś już widać druga, więc myślę że jutro-pojutrze będzie pozytyw. Dziś mam 15dc,lewy jajnik daje powoli o sobie znać, ale narazie śluz nie sprzyjający. Jeszcze biorę antybiotyk, ehhhhh oby się udałoNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
3 cykl starań o bąbelka
-
nick nieaktualny
-
Dori1811 wrote:Nam rok temu się nie udało ale w tym roku wracamy, tez w listopadzie na moje urodzinki, wiec szczerze mówiąc listopad to mój najmocniej typowany miesiąc na zajście w ciąże
Kozgo także jeśli do listopada się nie uda to w listopadzie już musi pójdziemy w ślady Nony i wrócimy z dodatkowym bagażem
Najgorzej ze syn śpi pomiędzy nami na wakacjach :p -
Zosiak, ja przed pierwszą ciążą miałam takie zalecenia żeby od dnia po owulacji przyjmować progesteron (luteine) aż do dnia spodziewanej miesiączki, wtedy zrobić Bete i jeśli by się okazało że jest ciąża to kontynuować A jeśli nie to przerwać branie. I tak w następnym cyklu.