***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam teraz późną owu,myślicie że to mogło być przez stres i mało snu? Musialam pokończyć zamówienia przed urlopem,stres czy zdaze,pakowanie,siedzenie do pozna i pobudki rano,intensywne dni..
I jeszcze pytanie,czy mozliwe by był juz sluz na owu w 6 dc jak jeszcze mam resztki @? -
nick nieaktualnyPomarańczka83 wrote:Zosiak, ja przed pierwszą ciążą miałam takie zalecenia żeby od dnia po owulacji przyjmować progesteron (luteine) aż do dnia spodziewanej miesiączki, wtedy zrobić Bete i jeśli by się okazało że jest ciąża to kontynuować A jeśli nie to przerwać branie. I tak w następnym cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 12:26
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ja miałam teraz późną owu,myślicie że to mogło być przez stres i mało snu? Musialam pokończyć zamówienia przed urlopem,stres czy zdaze,pakowanie,siedzenie do pozna i pobudki rano,intensywne dni..
I jeszcze pytanie,czy mozliwe by był juz sluz na owu w 6 dc jak jeszcze mam resztki @?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Oleczka, cudownie, zainspirowalas mnie! Będę wiecje piła, butelke przenośną już mam. Do auta, wszęeeedzie.
Ja pamietam Nona ze ty bardzo duzo kawy pilas, moze sprobuj zielonej kawy, ale nie takiej ze sklepu tylko przez internet. Moja mama ja pije, pomaga, nie usypia a jeszcze na cos tam podobno pomaga czy jakos tak. Kiedys mi mama mowila ale ze ja kawy nie pijam no to tak srednio sluchalam. ale wiem ze jest o wiele lepsza niz te czarne ze sklepu.Nona lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Oleczka taką tania butelke ogarnelam na wyjscia
https://jysk.pl/do-domu/art-gosp-domowego/akcesoria-kuchenne/bidon-brynulf-500ml-mix
A na stole w pracy mam butle 1,75 i ledwo jakos ją wypije w pracy, ale bede zwiekszac ilosci. Jestem robokopem, jak sobie zaplanuje to zrealizuje.
Co jeszcze na plodnosc polecacie?
Ale z tego co probowalam to srednio smakuje, ale nie szkodzi jak czarna i jest naturalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 13:02
Nona lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I co tu zrobić z takim niskiem estradiolem w 10 dc... eh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8e3ee54c2cd.jpg
nie sięgam nawet fazy pęcherzykowej. LH wydaje się ok. na ten moment cyklu.
Estradiol chyba powtórzę za kilka dni, żeby tendencję zobaczyć.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny