***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zosiak88 wrote:Aduszka83 bardzo mi przykro ja czuje ze u mnie @ tez przyjdzie niestety
Dzięki ale ja się na nic nie nastawiałam w tym cyklu. Miałam słaby ten wykres swój wiedziałam ok kilku dni że nic z tego nie będzie.
Nowy cykl nowa szansa a ten z wakacjami więc może z nad morza przywieziemy jakąś małą niespodziankęNona, kuzmoni1 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
kuzmoni1 wrote:Cytologia zazwyczaj jest rok wazna.
O co chodzi z naświetlanym jajeczkiem przy droznosci? Czym on jest niby naswietlany? Ja na pewno naswietlanego nie mialam.
Marilien, mnie w ogole lekarz nie mowil o antybiotyku. Ale my przed drożnościa mieliśmy MUCHę. Wyszla na urea i przed bralismy antybiotyk. Moze dlatego po nie musieliśmy
I lekarz kazal sie starac wtedy wręcz ale nie wyszło.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oleczka94 wrote:Ja mam aktualna cytologie. Robilam pod koniec marca. Wiec na grudzien chuba bedzie okej w razie droznosci?
Pytanie z innej beczki- jestem juz pare dni po owulacji a czasami odczuwam lekkie klocie w jajnikach i pachwinach... czy to jest normalne?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyJa po wakacjach jestem i niestety czuje ze sie nie udalo malo tego od brania progesteronu zaczyna mi bic :/czuje te hormony i nakrecanie. A cycki flip flapy noe chca spuchnac wszystkie znaki zwiastuja @ jest mi przykro jak zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 08:44
-
zosiak88 wrote:Ja po wakacjach jestem i niestety czuje ze sie nie udalo malo tego od brania progesteronu zaczyna mi bic :/czuje te hormony i nakrecanie. A cycki flip flapy noe chca spuchnac wszystkie znaki zwiastuja @ jest mi przykro jak zwykleIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyZ tym ze ja nie mam objawow i to mnie wkurza zadnych. A chyba powinny chyba jakies byc nawet po samym braniu lekow a tu noc cisza jedynie jestem bardzo nerwowa ale to mam i przed @ zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 08:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Zosia ja też zawsze jestem nerwowa przed @ mega wkurr...Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Ja tez zawsze bylam ale po tych ziolach i niepokalanki moge z cala pewnoscia stwierdzic ze mi duuuuzo lepiej. Pms prawie zerowy, a wczesniej moglam zabić.10.09.2019 Marcel
-
Dziewczyny, byłam wczoraj u endokrynologa. Potwierdził że moja tarczyca 3.03 jest za wysoka i przepisał mi Euthyrox 75 i Jodid. Jodid mam brać od razu a euthyrox dopiero w razie ciąży. zlecił mi dodatkowe badania. usg tarczycy, tsh , ATG I FT4. kazał mi jak najszybciej wykryć czy jestem w ciąży, zrobiłam test i wyszła druga , blada kreska ale jakaś zakrzywiona więc podejrzewam ze test wadliwy(zdjęcia nie wrzucę bo dzisiaj dopiero może uda mi się odebrac tel z naprawy ). jutro rano powtórka.. na krew jak @ nie przyjdzie polecę w poniedziałek rano.Wczoraj wieczorem miałam leciutkie plamienie, śluz zabarwiony na różowo, dzisiaj spadek temp ale @ nie ma i plamienia juz też nie..hmm.. Jestem wściekła na mojego ginekologa, że stwierdził że tarczyca moja jest ok, wyniki dobre. Olał mnie po prostu..ale wiedziałam że nie jest ok i poszłam po prostu sama się skonsultować.. więcej do dziada mojego gin nie pójdę! A wam życzę miłego dnia :*
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Isaura81 wrote:Promieniami rtg cos czego bardzo sie plnuje przy ciazy. Na malo co zwraca sie taka uwage jak na zabezpieczenie kobiet w ciazy przed promieniowaniem.
-
kuzmoni1 wrote:No ale skad te promieniowania? Ja na pewno nie bylam promieniowana. Właściciele to wyglądało to tak samo jak zwykle usg. Z wyjatkiem ze wvzesniej zalozyli ten balonik do szyjki przez który byl podawany ten plyn.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Przy mnie można wpisać @
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, no i za siebie tez bo w tym miesiącu jeszxze testowanie 30ego
Olga89 oby to nie był błąd testu, liczę ze się udało, dawaj znać jak sytuacja -
Tez mam taką nadzieję, ale martwi mnie to wczorajsze plamienie i spadek temp.. ale cały czas myslę pozytywnie, żeby nie było
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
przedszkolanka:) w swojej historii brałam już clo w jakiś 10-11 cyklach. Podobno można maksymalnie 6 cykli, cóż, tak mnie pilnowali poprzedni lekarze...
Obecnie jestem na naturalnych cyklach, więc stymulacja nie wchodzi w grę, raczej obserwuję, co się dzieje naturalnie. Badanie z ciekawości zrobiłam, chcę mieć obraz z różnych stron. W zeszłym cyklu miałam owulację po 25 dc, więc może jeszcze mój E2 nie zebrał się w sobie
Olga trzymam kciuki22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne