***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Tak,robiony ok.19:30. Tylko możliwe ze za krótko trzymałam i to mogło mieć znaczenie ?10.09.2019 Marcel
-
przedszkolanka:) wrote:Tak,robiony ok.19:30. Tylko możliwe ze za krótko trzymałam i to mogło mieć znaczenie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 21:48
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Zaparzam łyżeczkę na szklankę wody. Nie ma tego 250 ml. Parze pod przykryciem 40 minut i pije przed spaniem. Czyli po alkoholu.
Ogólnie staram się nie używać alkoholu z uwagi na te zioła i anemiee, ale jak łączyłam je z ziołami to trRba uważać. Ja mam na prawdę mocna głowę a upijam się 2 lampkami wina. Wczoraj wystarczyła 1 lampka cydru jabłkowego.
Przez 3 cykle tylko raz.ich nie wypiłam bo właśnie po kilku lampkach nie byłam w stanie.
Mają działanie uspokajające i usypiające . Teraz już się to unormowało ale w pierwszych tygodniach padałam jak dziecko. Jak coś to możesz do mnie na priv pisać.
Wlasnie pije winko a potem ziolka to zobacze.jak to na mnie podziala, chodz mysle ze padne, juz padam. Ahh a niby sobota...
Ja wlasnie skonczylam lepic pierogi ruskie (100sztuk) a jak wam mija sobotni wieczor?10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Dziekuje :-* jesli bede.miala jakies pytania jeszcze badz watpliwosci to napewno.napisze.
Wlasnie pije winko a potem ziolka to zobacze.jak to na mnie podziala, chodz mysle ze padne, juz padam. Ahh a niby sobota...
Ja wlasnie skonczylam lepic pierogi ruskie (100sztuk) a jak wam mija sobotni wieczor?
Właśnie z mężem sądziliśmy drzewo.
Reszta soboty tak jak cześć dziewczyn.... Przespałam. Ale też cwiczylam.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oleczka piłam dzisiaj mało,przed testem w ogóle ale krótko trzymałam (do 10 sek.max)bo mi się dobijali do lazienki
Isaura ja dzisiaj mało płynów wypiłam..ale teraz mi sie skojarzylo ze tak jak zawsze pasek mi sie zabarwial od razu na różowo tak teraz nie(stawiam za szybkie zabranie),zrobię jeszcze jeden jutro i jak będzie negatywny to ten obstawiam na pozytyw bo i tak to juz nic nie zmieni.
Chyba ze zaleje mnie sluz za tydzien jak w zeszłym cyklu -
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:wiem ze te siatki sa do dupy bo nasza urodziła sie duza 3,840 gram ale duzo zjechała ze majac 8 tygodni wazyla mniej niz po urodzeniu.dopiero z czasem wychodziło na jaw ze ma problemy z przybieraniem i leczenie gastro sie nie sprawdzilo w jej przypadku dopiero obecna dodatkowa lekarka trafiła w sedno problemu i pomogła wyjsc na prosta.córka ma tez niedoczynnosc tarczycy.okazało sie ze córka moze byc obciazona genetycznie problemami z jelitami.tesciowa zmarla na raka jelita 14 lat temu.a maz miewał takie ataki bólu zoladka ze ladowal na pogotowiu zwijajac sie z bólu i wymiotujac ps.ja zawsze biore pod uwage to ze nasze dziecko rozwija sie swoim tokiem rosniecia po swoich przejsciach i trybie zycia bo czemu wymagac zeby wazyła duzo skoro jest dzieckiem ciagle w biegu
A od kiedy wiesz o niedoczynności? Od urodzenia? Czy po urodzeniu było ok i potem wyszło?
Ty masz niedoczynność? -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:speak a może zrób progesteron w 7 dpo i zobaczysz jaki jest i czy trzeba mu pomocy?
Ja nadal zła i tak głodna, ze jestem głodna nawet jak skończę jeść
Poza tym nic. A wypryszczyło mnie. W sumie nic nowego
Ja dzisiaj miałam dzień jedzenia i ciągłego głodu właściwie to co drugi taki mam hahah -
przedszkolanka:) wrote:Oleczka piłam dzisiaj mało,przed testem w ogóle ale krótko trzymałam (do 10 sek.max)bo mi się dobijali do lazienki
Isaura ja dzisiaj mało płynów wypiłam..ale teraz mi sie skojarzylo ze tak jak zawsze pasek mi sie zabarwial od razu na różowo tak teraz nie(stawiam za szybkie zabranie),zrobię jeszcze jeden jutro i jak będzie negatywny to ten obstawiam na pozytyw bo i tak to juz nic nie zmieni.
Chyba ze zaleje mnie sluz za tydzien jak w zeszłym cyklu10.09.2019 Marcel -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:12
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A nie wiem,jakieś z rossmana. Ale już wiem wszystko, dzisiaj mega sluz owulacyjny,skok tempki o 0.6 st. To nawet jak test negatywnie wyjdzie to wiem ze klamie.
Tylko myslicie ze jakas szansa jest jak serduchowanie bylo w piatek? Bo za chiny juz wiecej nie mamy szans
Teczova ja myśle że to mogła byc @ . Moja koleżanka ma 2 dniowe a i mi przy moich "zalaniach"zdarza sie taka słabiutka. Ale to według mnie tylko.
Jakie plany macie dzisiaj? ja zaraz ide pocwiczyc -
.
przedszkolanka:) wrote:A nie wiem,jakieś z rossmana. Ale już wiem wszystko, dzisiaj mega sluz owulacyjny,skok tempki o 0.6 st. To nawet jak test negatywnie wyjdzie to wiem ze klamie.
Tylko myslicie ze jakas szansa jest jak serduchowanie bylo w piatek? Bo za chiny juz wiecej nie mamy szans
Teczova ja myśle że to mogła byc @ . Moja koleżanka ma 2 dniowe a i mi przy moich "zalaniach"zdarza sie taka słabiutka. Ale to według mnie tylko.
Jakie plany macie dzisiaj? ja zaraz ide pocwiczyc
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
tęczova wrote:Kozgo, tak 2-3 dni przed. Owu też miałam z dzień wcześniej niż zwykle więc ciężko powiedzieć. W piątek miałam 12 dpo. Test robiłam w czwartek i było bialutko.
Przedszkolanka, pewnie to była @, ale progesteronem niestety też zwykle nie grzeszę. Podziwiam Cię z tymi ćwiczeniami, mi straszny leń w dupę wlazł... ze 2 lata temu hehe Dobrze, że mam dobry metabolizm
To moze popros w następnym cyklu o jakiś progesteron na próbe?
Ja ćwiczę od 3 lat,za tydzień biegnę pólmaraton ale musze walczyć bo poszaleję z jedzeniem i już na plusietęczova lubi tę wiadomość