***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytęczova wrote:A luteina doustnie ma jakiś sens?
Ja bralam jakiś czas temu doustnie i miala albo podtrzymać ciążę albo wywołać @. Zadanie spełnila ale niestety @. Teraz znowu mam zacząć brać, zobaczymy co tym razem będzie Ale mi za to cholernie nie smakowala hehe -
Witam dziewczyny was z uśmiechem na twarzy jak i wielkimi obawami. W maju poprpnilam mogłam starania zacząć od razu o bez rezultatu ale od 6 jestem nad morZem miałam dostać miesiączkę i tu dupa w czwartek zrobiłam test w końcu i dwie kreski jestem mega szczęśliwa, ale boje się zdala od domu na wakacjach bez lekarza jutro jest dzień w którym straciłam ciąże na tym etapie aplikacja pokazuje 5tc1d
Co mam myśleć co robić w czwartek wracam 600km od poniedziałki do pracy...21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:13
Angelisia lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyJa raczej w tym miesiącu nie testuje, chociaż teraz zastanwiam sie nad tym że ta miesiaczka była dziwna, jesli mozna ja wgl tak nazwac, zamiast tego mialam brązowe plamienia przeplatane z nitkami krwi. Ale to moze przez niedobor progresteronu. Mam nadzieje że we wrześniu bedzie co testowac
@teczova trzymam kciuki za pozytyw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 18:54
-
nick nieaktualny
-
Oleczka94 wrote:Z tego co sie orientuje to.moze byc nawet do 3dni przed/po. Niestety skok moze byc nawet pomimo braku ovu. Najlepiej zrobic proga 8dpo lub monitoring-100% pewnosci. A najlepiej jesli nie masz mozliwosci tych dwoch do zrobienia to laczyc objawy. Bole/szyjka/sluz..
Ja z moich wykresow mysle ze dzien przed skokiem jest owu (to jest opcja najbardziej prawdopodobna). Ale to tylko teoria. W praktyce jest roznie. Niestety.
Jajnik i podbrzusze tak mnie bolały że mam nadzieję że była.. -
przedszkolanka:) wrote:Pomarańczka ja dzisiaj śpię w nowym miejscu a po drodze spotkałam 5 bocianów zobaczymy co mi się przyśni ;p
Speak no ja właśnie niby negatywna a ten wyżej to sama nie wiem na zywo.
Co do duphastonu to mi pomógł przy clo,więc nie zaszkodzi raczej
Dzieki Wam wszystkim dziewczyny za odpowiedzi. Dzis juz sluzu rozciagliwego nie mam, za to wczoraj przez 3-4godz pobolewalo mnie podbrzusze i kuła lewa strona, mam nadzieje ze to byla owulka z duphastonem jeszcze sie zastanawiam brac czy nie brac, nie mam pojecia. -
Sung wrote:speak a może zrób progesteron w 7 dpo i zobaczysz jaki jest i czy trzeba mu pomocy?
Ja nadal zła i tak głodna, ze jestem głodna nawet jak skończę jeść
Poza tym nic. A wypryszczyło mnie. W sumie nic nowego
Sung, tak planowalam wlasnie, tylko ciezko bez monitoringu ogarnac ktory to ten 7dpo:) W marcu bodajze robilam w 21 dniu cyklu i mialam wynik 0,4.. faza pecherzykowa. Plalalam jak glupia przez 2 dni ze cos nie tak,ale jak mialo byc w porzadku jak duphaston blokowal mi wtedy owulacje ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 20:24