Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Czy znajdą się jakieś Dziewczyny planujące ciąże z rocznika 1989?
Wątek rocznika '88 ładnie się rozkręcił, to pomyślałam, że może i rok młodsze tez się już starają Piszcie, razem raźniej
Aktualna lista
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U02lcmXGHiggaLiNm2OpdiLrbj4aQOYJOYFIgJzZVbA/edit#gid=0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 09:57
heartbroken, aga.just, Dariaa, kasss, honey028, margoo lubią tę wiadomość
-
Z miłą chęcią dołączę.
Jestem kwietnióweczką z 1989 roku.
Już myślałam, że tylko ja z tego rocznika mam jakieś problemy...
Niestety okazuje się, że nie jestem sama.
Nasze starania zaczynamy za 2 @ zgodnie z zaleceniami lekarza.
Już nie mogę się doczekać...
Zapowiada się pracowite lato
Nasz Aniołek Gabrysia - (07.02.2014)- 32 tyg. "cudu"
Gdyby Nasza miłość i łzy mogłyby wskrzeszać - dziś byłabyś z Nami [*] -
Witam heartbroken
Też myślałam, ze jestem sama i do tego najmłodsza świadoma staraczka.
Chyba rozumiem skad ta dwumiesieczna przerwa bardzo mi przykro, ale wierze, ze tym razem się wszystko uda i za rok będziecie szczesliwymi rodzicami. Trzymam kciuki
Ciekawe czy dołaczą do nas jeszcze jakieś dziewczyny..heartbroken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez jestem z rocznika 89, to nasz 9 cykl starań, boję się, że jak pójdę do lekarza to mi powie żebyśmy się jeszcze co najmniej 3 miesiące starali naturalnie, a dopiero po tym czasie jak się nie uda, to się nami zajmie...
-
Witajcie
Jak ładnie sie wątek rozkręca
sara_nar - a teczycie się z partnerem? jakieś leki, badania diagnozy?
lenka - pewnie, ze możesz zaglądać, zapraszam masz racje w kupie raźniej i każde cenne uwagi i doświadczenia są na wagę złota
alternatywa - a wczesniej zadnych badań nie robiliście? myślę, ze lekarze odchodzą już od tego przekonania, ze dopiero po roku starań robi sie badania. Jako wspomagacz polecam inofolic (jest założony oddzielny wątek - zapraszam wszystkie dziewczyny). To suplement diety stymulujący hormony i prace janików - taka mała reklama ;)Zapisuj sie do lekarza i porób badania hormonalne przynajmaniej
Miłego dnia dziewczyny -
cześć dziewczyny...mogę się dołączyć? Ja muszę zaczekać do końcówki kwietnia niestety...ale już bliżej niż dalej...no i mam nadzieję, że się uda...
heartbroken lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi głowa do góry :)pamietaj, ze i tak przed nami ten piekny okres ciąży, w końcu doczekamy sie cudownych II kreseczek
Ja się jeszcze tak "z premedytacją" nie starałam, ale od grudnia leczę sie troszke i jest decyzja, że od kwietnia starania pełną parą. Teraz jeszcze troszkę podleczam zęby. Nie wiem czy się wyrobie z nimi w miesiac a boję się leczyć w razie ewentualnej ciaży. -
kwaituszek, ja mam cukrzyce i PCOS, leczylam sie Clostilbegytem ale bez efektow, mąż w kwietniu na badanie żołnierzyków idzie.
Byłam o dobrego specjalisty, ale tylko jeden raz bo przyjezdza w soboty, olejki do niego dlugie wtedy mam 25 km do niego, a normalnie bym musiala 120 jechac zey w tygodiu sie dostac, no i chwilowoze wzgledow finansowych chodze w moim miescie do gin.Kataleya lubi tę wiadomość
-
hej
Ja maj 1989
Mam już córkę i staramy się o rodzeństwo dla niej od maja ubr z 2 miesięczną przerwą na anty, gdzie w lipcu zrobiła mi się torbiel.
W sierpniu odstawiłam małego ssaka od piersi, więc małe zawirowania w staraniach
Tak na poważnie to mój 4 cykl z monitoringiem. Dziś miałam potwierdzoną owu i czekamy -
Aga.just to życze powodzenia i gratuluje córci :)zazdroszcze, ze masz już jedna dzidzie, bo ja sie strasznie boję, ze nawet jednego się nie doczekam. Niby nie ma do tego (przynajmjiej narazie) przesłanek ale jakieś takie mam dziwne myśli, taki wewnętrzny strach..
Sara niestety lekarze kosztuja strasznie duzo, do tego doliczyc leki,splementy, jakies badania, testy to oszaleć można jak sie podliczy wszystko. Tylko, że kazda z nas zrobi wszystko żeby zobaczyc II krechy na teście. Zaciska ię zęby i walczy.
Ja mam podejrzenie PCOS, narazie ustabilizowane inofolickiem, do tego łykam Duphaston na regulację @ i Bromocorn na zbicie prolaktyny. W następnym cyklu zamierzam robić testy owulacyjne, ciekawe czy cos mi wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:08