Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KWiatuszek czasem trudno ogarnąć wszystko
Tak, ja też popijam inofolic
Bardzo chciałam wcześnie dziecko. Z mężem mija nam w tym roku 10 lat razem, po 6 braliśmy ślub, po 7 pojawiło się nasze Szczęście
Ślub w sierp, udało się w grudniu, 1 cs i to taki bez większych celowań itp.
Teraz za to gorzej.
Kwiatuszku uda Wam się na pewno Choć wiem jakie to stresujące. Bo pomimo, że już mam dziecko strasznie przeżywam te starania. Choć chyba powoli ciut bardziej luzuję. Nie wiem.
Januszkowa Stare? hahah nie, no nie aż tak Choć powiem Ci, że najlepiej dogaduję się ze starszymi, tak po 30 A to chyba ze względu na inne spojrzenie na świat. Koleżanki w moim wieku to imprezy, o dzieciach nie myślą, albo jak już to wpadka i jakoś cieżko się dogadać. Dużo przeszłam, musiałm szybko dojrzeć, więc chyba czuję się ciut starsza. O to, tak
Do 30 to ja chcę mieć 3-kę dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:28
jaskolka89 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ze stycznia i dopuki nie skonczylam 25 lat to bylo ok a teraz juz jakos inaczej mysle. Jestesmy mlode. Tak samo bedzie po 30 ale smutno mi ze ten czas tak szybko mija tez z mezem chcemy do 30 miec trojeczke dzieci. Tzn on bo ja chce spasowac na dwojce macie czasami tak ze jednego dnia budzicie sie z mysla ze nie mozecie sie doczekac dziecka, a kolejnego,ze to moze jescze nie ten moment? Ja bardzo chce malenstwa ale sa chwile ze sie tego boje czy bedzie zdrowe czy bede miala prace itd. I wtedy wlacza mi sie myslenie ze dobrze, ze nie mam dziecka. Chore to jest nie? Kiedys chcialam urodzic pierwsza dzidzie majac 25 lat. Teraz to juz nie mozliwe. Przytlaczaja mnie takie glupie rozkminy czasami. A tez mam tak ze jesli ze starszymi kolezankami nie pogadam to z mlodszymi tym bardziej nie. Tylko ja bedac w ich wieku myslalam znacznie powazniej o zyciu niz one teraz. I troche im wspolczuje bo obudza sie kiedys z reka w nocniku
margoo lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Tylko ja bedac w ich wieku myslalam znacznie powazniej o zyciu niz one teraz. I troche im wspolczuje bo obudza sie kiedys z reka w nocniku
święte słowa mam podobne przemyślenia
Kwiatuszku myślę, że nigdy nie ma "właściwego" momentu na dziecko. Żałuję, że o drugie zaczęłam starać się tak późno. Ale wiele się na to w sumie złożyło - kp to raz a chciałam do tych 2 lat pociągnąć. A dwa - myślalam, że uda nam się jak ze Szcześciem. rach bach celny strzał i II A tu psikus.
-
Aga mimo, ze strasznie nie lubie tego stwierdzenia, ze 'jeszcze mamy czas' to jednak się z tym zgodze. Na szczęscie nie tyka nam zegar biologiczny :)ale i tak nie chce zostawiać macierzyństwa na kiedyś tam. Wiele osób wybiera najpierw kariere a później dziecko a ja na przekór zrobie odwrotnie, mimo, ze mam mega szanse dobrej pracy. Fakt, ze to gryzie moje plany bo taka szansa nie powtorzy sie i szkoda ryzykować ale dzidzia ważniejsza.
od wczoraj pokazuje mi owulacje, najpierw wczoraj wieczorem sie pokazała, a dzis po dodaniu temp., wspazało, ze maam ją dzisiaj ale ten cykl odpuszczam i chce od kolejnego działać. Dopiero uczę się całych tych wykresów i mierzenia temperatury. Zobacze w nastepnym cyklu czy wykres pokryje sie z testami uwulacyjnymi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Olka!
Bardzo mi przykro z powodu poronienia A bez zabezpieczenia było w trakcie owulacji czy? Nie musisz koniecznie być w ciaży, nie tak szybko niestety z tym. Chociaż ryzyko jest. Chyba pozostaje Ci tylko czekanie.
Lenka tez tak mam jak widzę dziewczyny z brzuszkiem albo na spacerku z maluszkami. Ale na nas tez przyjdzie kolejlenka123321 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Witajcie
Czy znajdą się jakieś Dziewczyny planujące ciąże z rocznika 1989?
Wątek rocznika '88 ładnie się rozkręcił, to pomyślałam, że może i rok młodsze tez się już starają Piszcie, razem raźniej
hej. Ja urodziłam sie 31.12.1989,mi sie udało i Wam tez sie uda,trzymam kciukilenka123321, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny