Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lenka,z tego co słyszałam 2,3 kapsułki na dzień...ale sama nie praktykowałam choć się zastanawiam, bo zawsze podczas owu mam mało śluzu...;/, a to podobno pomaga.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
hahaa: ) ja właśnie myślałam o tym żeby pobrać to trochę, bo wszyscy tak zachwalają : ) Ja odkąd pamiętam tak mam...a się naczytałam, że plemniczkowi jest miło, łatwo i przyjemnie jak ma śluz bo wtedy bez problemu sobie wędruje do celu : P to może wypadałoby mu ułatwić i umilić drogę?Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też miałam problem ze śluzem, właściwie odkąd zaczęliśmy się starać od jakiegoś czasu biorę Oeparol Femina tabletki, wiesiołek + kwasy Omega 3 i 6. Biorę od 1 dnia cyklu do owulki i widzę poprawę chociaż nie wiem czy to zasługa Oeparolu czy może ziółek o. SrokiKasiulek89
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAAA NO WIĘC ZAGLĄDAM I SIĘ CHWALĘ
Otóż jestem w ciąży!!!!! tzn. takie sa wyniki
Wczoraj wieczorem bardzo źle się czułam, prawie w nocy nie spałam, ogromny ból podbrzusza i przede wszystkim jajników - mówię sobie "jak nic jutro przyjdzie @ roku", no ale rano wstałam, miałam mdłości, czułam się jakby ktoś mnie walnął pałką w łeb, więc zatestowałam dla pewności że to nie to.. a tam druga kreska!!!
no i zrobiłam jeszcze 4 testy ciążowe każdy był innej firmy, różne czułości. Wszystkie pozytywne (różne kreski były). O 13 poszłam na bete i wyszła 35,6!
Mam 10/11dpo, ten cykl miał być króciutki bo owu była w 12/13dc.
Jesteśmy w szoku... tym bardziej, że szanowne 2 panie doktor na nfz jeszcze tydzień temu jak poszłam owu potwierdzić (akurat tak miałam wizyty u gin-endo i zwykłego gin na nfz), to jedna do mnie z tekstem, że owu absolutnie nie było, cykl stracony i że jeszcze do teg ona to widzi torbiele. A druga dzień później (poszłam przestraszona po tamtej), że torbieli nie ma, ale nie może powiedziec czy owu była czy nie, bo nie widziała pęcherzyków wcześniej i raczej nie było. W ogóle to od niej usłyszałam, że nic nie wyjdzie, bo za często współżyliśmy! no szok!
Bardzo się cieszę Jeszcze w to nie wierzę... ale objawy mam.. sutki mnie tak bolą od kilku dni, ze masara, do tego tak dziwnie brzuch, dziś jeszcze miałam taka jakby kolkę od jajnika po plecy + jestem strasznie senna.
Może to szczęśliwy wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:39
lenka123321, aga.just lubią tę wiadomość
-
Kiara, moje gratulacje! najlepiej żebyś teraz od razu trafiła do jakiegoś ogarniętego gin. Ale Ci zazdroszczę : ) Oszczędzaj się teraz no i będziemy tu wszystkie trzymać kciuki....mam nadzieję, że niedługo do Ciebie dołączę : )Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kiara wysyłaj nam sukcesywnie swoje wiruski :)Mówiłam, ze całkiem ładnie sie zanosi wykresik!! Jak ja sie ciesze na czyjąś ciaze to nie wyobrazam sobie jak bedzie jak u mnie kiedys tam sie potwierdzi Lenka dobrze pisze, zaglądaj i zdawaj nam relacje a my szybciutko do Ciebie dołączymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:47
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny kochane!
życzę Wam z całego serducha żebyście lata moment do mnie dołączyły
Co do gina to idę do mojego prywatnego w pon. Tak szybko z tego względu, że kiedyś poroniłam (ale wtedy nie było starań, tabletki antykoncepcyjne i generalnie 0 kontroli), więc zapobiegawczo biorę cały czas luteinę, a akurat kończy mi się w pon rano. O 17 w pon ma wizytę, pewnie usg nic nie pokaże jeszcze, ale może chociaż gin stwierdzi, że szyjka ciążowa i da nową recepte + powie kiedy się pokazać.kwiatuszek789, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny