Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:Daria wydaje mi sie ze to moga byc okoloowulacujne plamienia. Tym bardziej ze jajniki bola.
Rubi moze hyć jeszcze za wczesnie na test. Czesto dopiero kilka dni po terminie wychodzi blada krecha na tescie. A kiedy miałaś owulkę? Być może późno, do tego kilka dni na implantacje. Wiec jeszcze nic straconego i cierpliwosci
Uciekam do pracy
Miego dnia Kochane -
Rubi faktycznie nic straconego! Jeszcze dwie kreseczki mozesz zobaczyc . czekamy za nastepnym tescikiem i trzymamy kciuki a ja mam dzis mega bole glowy i taki rozciagliwy sluz, az dziwny ? W ogole taki slaby dzis ten dzien chcilam sobie poprac ciuszki i na sloneczku wysuszyc a tu lipa. Maz zabiera mnie do spa na swieta - a co tam pochwale sie chociaz w te swieta sie nie napracuje. Oprocz sprzatania domku i uszykowania nas i Zuzi nie robie nic . O ! Milego dnia dziewczyny :*
-
ogólnie staramy się z mężem jakieś 2.5 roku bezskutecznie.. fakt mieliśmy trochę pod górkę bo maź miał zator płucny ;/;/ ale badania maił fatalne nasienia teraz rewelacyjne są. więc problem tkwi jakiś we mnie..;/ dostałam skierowani na badania i obaczyMała Mi
-
Mała Mi, niestety testy owulacyjne nie zawsze się sprawdzają... Ja nie raz miałam cały czas negatywne, a owulka była (potwierdzał to śluz, szyjka i skok temperatury).
A na jakie badania skierowanie dostałaś?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:Rubi ja jutro powinnam dostac @ czekam nie robie testu, ale raczej dostane czuje w brzuchu ze dostaneStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie mierze rteciowym. mierze elektronicznym z jednym miejscem po przecinku, nie kupowalam specjalnego,tak owulacje wyznaczysz za pomoca termometru i sluzu. zobacz u mnie na wykresie. 21 dzien cyklu, 4.04 duzy spadek,sluz wodnisty, nie mam rozciagliwego, w ten dzien byla owulacja. dzien wczesniej test owulacyjny pokazal tez dwie kreski ale 21 dnia cyklu te kreski byly wyrazniejsze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny