Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie głowa cały dzień boli raz silniej raz słabiej ale już jestem zmęczona po całym dniu...to ta pogoda...;/a na żołądek dobry dziurawiec...tylko obrzydliwyStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Od rana nie zaglądałam a tu 2 stronki do przodu
Ja dzis tez mam ciezki dzien, w pracy ludzie dali popalić, ta pogoda dobija i 2 kawy nie pomogły. Śpiaca jestem i zła bo mężul ma zapalenie zatok i antybiotyk dostał. Mam nadzieję, ze nie wpłynie to jakoś na starania, w sensie na pogorszenie nasienia dzis 10dc a na papierze miałam rozciągliwy śluz i zastanawiam sie czy zbliza sie owulka czy to po wczorajszymkiniucha89, lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Aniiusiaaa5 wrote:Kwiatuszek bądź dobrej myśli, że musi się udać A ja dziś byłam sobie u fryzjera na poprawę humoru po tej deszczowej pogodzie za oknem:)Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
No fakt, rozpisałyście się dziś dziewczyny
Ale coś z tymi brzuchami dziś musi być na rzeczy - mnie też od rana nawala (z powodu okresu) i straszną zgagę mam
Kwiatuszku - życzę bardzo owocnych i przede wszystkim dających dużo przyjemności staranekHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kwiatuszek789 wrote:Checi mi narobiłyście, ale ja nie mam pomyslu na fajna fryzure strasznie sianowate mam włosy, wyprosstuje to chwila i sie siano robi a jak nie wyprostuje to jeszcze gorzej. Cigle chodze w zwiazanychStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziekuje Marronku narazie jestem pozytywnie nastawiona bo to pierwszy normalny cs i tak marzy mi sie aby od razu sie udalo
Jak byliśmy dzis u lekarza to byla para z mauszkiem, moze dwumiesiecznym, któremu robili badania oczu i biedakowi krople wkraplali. Jak płakał ;( a za to w pracy jak byłam to przyszli rodzice coś załatwic, postawili 3 metry ode mnie córeczke w nosidełku i zabawiali a ta tak głośno sie smiała ajj cudowny dzwiek.
śmiech dziecka jest najcudowniejszym dzwiekiem na świecie