Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Januszkowa wrote:Do Wiednia. Nie wiem jeszcze na jak dlugo. Pieniadze spore, moglibysmy spelnic nasze marzenie o mieszkaniu(pod wynajem) dom juz mamy. Takie zabezpieczenie na starosc;) Wyjazd za tydzien. Powrot raczej co tydz.na weekend. To 5 godz.drogi. Mielibysmy 8 dni okolo w mies.na "to" Ale trafic w te dni chyba ciezko.
Ja bym go wysłała. A nawet więcej - sama bym się tam z nim przeniosła. W Wiedniu jest inne życie i dużo lepsze stawki. Mam tam rodzinę - ciocia jest pielęgniarką, wujek motorniczym tramwaju i... co 3 lata stać ich na nowe auto, a na wakacje lecą na karaiby...
Zresztą sami z mężem myślimy właśnie o wyjeździe do Wiednia. W Polsce niestety nie ma przyszłości.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Cóż zrobisz jak uważasz, a raczej jak uważacie - w końcu to musi być Wasza wspólna decyzja
Porozmawiajcie, przedyskutujcie za i przeciw My tu Ci możemy niby doradzić, ale... ostatecznie to nie nasze życie, to wy musicie sami zdecydować.
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Januszkowa glowa do góry. A może faktycznie wstrzeli się zawsze wtedy gdy będzie czas na pracowite przytulanki musisz wierzyć ze będzie dobrze. No i te rozstania tak naprawdę mogą zacząć wam sprzyjać w staraniach o dzidzie. Zatesknicie za sobą troszkę iii... No właśnie trzymam kciuki
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Wiem, wiem. Chcialam sie troche pozalic. Decyzja juz jest raczej podjeta.
Powiem Ci jeszcze jedno - z początku to brzmi strasznie, ale... z czasem człowiek się przyzwyczai. Wiem, bo mój mąż jeździ w delegacje - na instalacje, więc od maja do października/listopada potrafi wyjechać nie raz i na 3-4 tygodnie i nawet na weekend nie wracać (jak w sobotę też pracują, to na jeden dzień nie opłaca się wracać).
Początkowo jest ciężko, ale potem... potem jest lepiej. A i Kiniucha ma racje - po takiej rozłące przytulanka są... zupełnie inneWiola25, Januszkowa lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Rubi wrote:hejjjj....zrobiłam dzisiaj teścior i jest jedna krecha: ( za dwa dni @ więc powinno już pokazać...: (
-
Januszkowa mam dwie koleżanki, których mężowie jeździli w delegacje, a dzieci są i to jakie piękne
Dariaa ja sie nie znam, bo mierze temp. pierwszy cykl to nie pomoge może dobrze by było gdybyś zamieściła takie pytanie na forum "temperatury, wykresy, płodność" a nie na staraczkach ogółem :p tam zaglądają osoby nastawione na takie pytania
Rubi może za wcześnie na test?? Zrób za dwa dni albo i później trzymam kciuki!Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Rubii, a nie za wcześnie na test?
Daria, nie wiem co to może oznaczać. Niby niektóre kobiety mają właśnie plamienie w czasie owulacji, ale... chyba nie aż takie długie. A oprócz plamienia masz jeszcze jakieś "objawy"?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kurcze, no dwa dni przed @...żałuje, że nie zrobiłam wcześniej bo mogłabym sobie robić jeszcze nadzieje, a teraz już się nie nastawiam...do dupy poniedziałekStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Marronek wrote:Rubii, a nie za wcześnie na test?
Daria, nie wiem co to może oznaczać. Niby niektóre kobiety mają właśnie plamienie w czasie owulacji, ale... chyba nie aż takie długie. A oprócz plamienia masz jeszcze jakieś "objawy"? -
Rubi wrote:kurcze, no dwa dni przed @...żałuje, że nie zrobiłam wcześniej bo mogłabym sobie robić jeszcze nadzieje, a teraz już się nie nastawiam...do dupy poniedziałek
Rubi lubi tę wiadomość
-
Daria wydaje mi sie ze to moga byc okoloowulacujne plamienia. Tym bardziej ze jajniki bola.
Rubi moze hyć jeszcze za wczesnie na test. Czesto dopiero kilka dni po terminie wychodzi blada krecha na tescie. A kiedy miałaś owulkę? Być może późno, do tego kilka dni na implantacje. Wiec jeszcze nic straconego i cierpliwosci
Uciekam do pracy
Miego dnia Kochane -
kwiatuszek789 wrote:Daria wydaje mi sie ze to moga byc okoloowulacujne plamienia. Tym bardziej ze jajniki bola.
Rubi moze hyć jeszcze za wczesnie na test. Czesto dopiero kilka dni po terminie wychodzi blada krecha na tescie. A kiedy miałaś owulkę? Być może późno, do tego kilka dni na implantacje. Wiec jeszcze nic straconego i cierpliwosci
Uciekam do pracy
Miego dnia KochaneStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️