Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zwykle budzę się przed budzikiem, czasem zdarza się też sporo wcześniej
-
Tak że termometr przygotowany, jutro zaczynam mierzenie:)
-
Zrobiłam zamówienie w aptece gemini . Zamówiłam 2 opakowania Inofolicu i żel conceive plus. Myślicie że 1 saszetka dziennie wystarczy ?
Mam umówioną wizytę u gina w środe i się zastanawiam czy iść (chciałam iść z moimi wynikami hormonalnymi i z wynikami badania nasienia męża, niestety badanie nasienia przełożyliśmy na 19 lutego i nie wiem czy jest sens isc teraz do gina tylko z moimi wynikami (wszystkie moje wyniki mieszczą się w normach). Chyba odpuszczę i wybiorę się w przyszłym miesiącu a w tym moze z tym żelem i saszetkami zaskoczy. -
Hej, ja już po zabiegu. Cały dzień przespałam i ciągle mi się w głowie kręci.
ale ból podbrzusza delikatny. Oto mój opis:
"Jama macicy kształtu i wielkości prawidłowej. Endometrium różowe, gładkie, cienkie. Ujście maciczne jajowodów uwidoczniono-prawidłowe. Kanał szyjki macicy makroskopowo niezmieniony".
czyli ogólnie żadnego polipa nie znaleźli. I trochę zwątpiłam -
Jak tam dziewczyny Wam wieczór mija?
-
Wróciłam od lekarza. Informacje w sumie uzyskałam dwie.
Pierwsza - owulacja będzie na dniach (pęcherzyk 16,7 na prawym jajniku).
Druga - plan działania.
Ten i następny cykl staramy się normalnie. Jak się nie uda, to jak tylko druga miesiączka się zacznie, idę do lekarza po leki stymulujące i podchodzimy do inseminacji. Prawdopodobnie tylko jedna próba, a jak się nie uda to in-vitro.
Mam jeszcze zapas dupka z poprzedniej stymulacji, więc będę w tym i następnym cyklu brała. I zobaczymy, z którą opcją się uda zaskoczyć.
Marlenko - w opisie nie ma nic niedobrego, a to dobrze. A kiedy Ci lekarz kazał się pojawić?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek, trzymam kciuki:)
-
Marlenko, to dobrze, że nic nie znaleźli, ale rozumiem Twoje zwątpienie, gdyż nie znaleźli przyczyny. Na wizytę może idź jak najszybciej, może wyjaśni Ci coś więcej.
Madzia, trzymam kciuki za owulację, przystępujcie ostro do działania
Dobrze, że z lekarzem ustaliliście plan działania, ale ja myślę, że jego kolejne etapy nie będą potrzebne -
Pleasure, gratulacje:) Na kiedy ustaliliście?
-
To teraz przygotowania ruszą
-
Marronku trzymam kciuki aby inseminacja i in vitro poszly w zapomnienie i zebys teraz szybciutko zaskoczyla
Marlena opis dobry ale chyba tez bym.zwatpila jakby okazalo sie ze wszystko jest okej a nie udaje sie. Idzie sie na zabieg ze strachem ale tez z nadzieja ze zabieg pomoze zajsc. Najlepiej jak naszybciej idzdo lekarza, zobaczysz co powie na ten opis.
Pleasure gratuluje ustalenia terminu pisz szybciutko kiedy ten niezapomniany dzien a prolaktyne mozna szybciutko zbic.