Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze trochę czasu macie więc myślę, że znajdziecie porządnych:)
-
Pleasure, a w której części Polski mieszkasz, jeśli można wiedzieć oczywiście?
-
U mnie gosci tez mniej wiecej tyle bylo i kazdy byl mega zadowolony, luzno i fajnie ahh moglabym jeszcze raz
My mamy w tym roku wesele u mojego w rodzinie, tez w lipcu chyba ale 300km od nas. Troche przeraza mnie szykowanie sie u kogos albo w jakims hotelu... -
U mnie w rodzinie też niedługo będzie wesele, na szczęście niedaleko:)
-
Dziewczynki, może mi któraś powiedzieć jak się dodaje miniaturkę wykresu? Byłabym wdzięczna
-
Już znalazłam
-
dziewczyny przepraszam ze ciagle zawracam wam glowe moimi sprawami ale jesli moglybyscie spojrzcie na moj wykres, zastanawiam sie czy powinnam isc na bete czy dzisiejsza temperatura zwiastuje nadchodzacy spadek. dodam ze to moj 3 cykl mierzenia temperatur ale w 2 poprzednich faza lutealna miala 13 dni, dzis jest u mnie 15 dzien i temperatura 37. owulacja tez raczej nie mogla byc u mnie pozniej, ta niepewnosc mnie wykancza psychicznie, wczoraj test byl negatywny (dzien spodziewanej miesiaczki)
pleasure gratuluje slubu zycze przyjemnych przygotowan teraz bedziesz miala czym zajac mysli
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Jak bardzo chcesz możesz iść na betę - przynajmniej będziesz miała 100% pewność. Mój ginekolog mówi, by sikańców z apteki nie robić, tylko zaczekać i jakiś tydzień po spodziewanej miesiączce iść od razu na betę.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marlenko dobrze, że wynik badania jest pozytywny, ale rozumiem Twoje zwątpienie. Miałaś nadzieję, że znajdą przyczynę i się jej pozbędą. Ginekolog na pewno będzie wiedział co dalej robić
Madziu, mam nadzieję, że ani inseminacja, ani in-vitro nie będą potrzebne Mocno trzymam kciuki za szybkie, naturalne poczęcie Ale dobrze, ze macie ustalony plan.
Madzia, super, że macie ustaloną datę ślubu Życzę przyjemnych i bezstresowych przygotowań.
Nas też w tym roku czekają dwa wesela
Dreambaby, spadek nie jest duży i wykres wygląda bardzo ładnie, ale z własnego doświadczenia wiem, że nawet jak wykres wygląda idealnie to niekoniecznie musi to oznaczać ciążę niestety. Jeżeli chcesz mieć pewność to faktycznie idź na betę