Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Ja miałam czekać ze staraniami do marca ale dzisiaj rano mnie naszło i przed wyjściem Męża do pracy postanowiłam co nieco zmajstrować. To mój 15 dzień cyklu, objawów owulacji brak. Zazwyczaj mam bolesne owulacje a teraz cisza. Korzystam z testów owulacyjnych. Zrobiłam wczoraj dwa, oba negatywne, choć ten pierwszy robiony ok 16 miał już prawie drugą kreseczkę taką jaka powinna być na pozytyw choć odrobinę jej brakowało, jednak drugi zrobiony ok 20 już praktycznie bladzioch. Mam problem z ich odczytywaniem, a Wy dziewczyny jakie macie doświadczenia z testami owulacyjnymi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:30
-
mi też często nie wychodzi idealnie identyczna lub grubsza kreska testowa, ale jak jest w miarę zbliżona to traktuję jako pozytyw, na bladszą kreskę może mieć wpływ wiele czynników, np ilość spożywanych napoi przed wykonaniem testu, niektórym kobietom w ogóle testy owulacyjne nie wychodzą i nie oznacza to że nie mają owulacji, temperatura jest lepszym wykładnikiem
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Marronek wrote:Jak bardzo chcesz możesz iść na betę - przynajmniej będziesz miała 100% pewność. Mój ginekolog mówi, by sikańców z apteki nie robić, tylko zaczekać i jakiś tydzień po spodziewanej miesiączce iść od razu na betę.
-
Zgadzam się z Kwiatuszkiem. Ciężko tak wytrzymać czekając tyle czasu
-
dokładnie ciężko jest wytrzymać, tym bardziej że wtedy ma się wrażenie wszystkich objawów wiem że to śmieszne ja np mam wrażenie jakby prawy jajnik był spuchnięty (myślałam że to takie moje złudzenie) ale od wczoraj boli mnie pachwina
właśnie Kwiatuszku ty coś czułaś?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Na początku starań to tak - co miesiąc jest się w urojonej.
Z czasem to przechodzi.blumen21 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
jeśli jutro będzie nadal wysoka temperatura i nie przyjdzie @ to chyba pojadę jutro na betę bo nie mogę już w tej niepewności, o ile też mąż w miarę wcześnie wróci z pracy bo chyba do 17 robią badania a ja sama nie pojadę bo znając mnie będzie mi słabo po pobieraniu krwi i zemdleję
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Dreambaby, napięcie rośnie! Bardzo mocno trzymam kciuki!
Na objawy u Kwiatka to chyba jeszcze trochę za wcześnie. Ale różnie bywa. Ja pamiętam, że się stresowałam że nic się nie dzieje aż przyszedł poniedziałek 1 września, 7tc, i puściłam pierwszego pawia potem już było tylko gorzej i już nie chciałam żadnych objawów wiecej! a tak w ogóle to na kiedy masz termin z OM? Jeszcze październik czy juz listopad? -
U mnie do bolu sutkow doszedl bol i obrzmienie piersi, od piatku do wczoraj mialam mega opuchniety brzuch i wygladalo to jak w jakims 4msc , czasami pobolewa brzuch, pewnie macica, ale sa tez bole takie jak na @, momentami bardzo mocne ale przemijajace szybko. Dzis mnie taki bol obudzil wkurzam sie bo jak chce sie przekrecic to miesnie napinaja sie i czuje jakbym miala zakwasy. W ogole jak duzo porobie to ciagnie brzuch. Dzis powinnam @ ddostac i niby wiem ze nie dostane jej ale jakas obawa w srodku jest. I czesciej mam ochote na slone i na mieso