Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola,fajne:)
Ja akurat nie widziałam;) -
Dreambaby, trzymam kciuki żeby w następnym cyklu się udało
-
nick nieaktualnyCykl miesiączkowy kobiet, które starają się o dziecko to jedna wielka sinusoida nadziei i rozczarowań, czas kiedy przychodzi miesiączka to kolejna szpila do kolekcji szpilek w serduchu.
Nie ma sensu powstrzymywać się od emocji.
Dużo ludzi nie chce "przyjąć" swojego złego nastroju, a ja nauczyłam się, że kiedy jest mi smutno to z tym nie walczę, nie próbuję sobie wmawiać, że jest fajnie kiedy nie jest. Dobrze jest zaakceptować swój chwilowy smutek a gwarantuje, że przejdzie szybciej aniżeli ten tłamszony pod płaszczem setek słów na pocieszenie.
Uda nam się laski.czekolada, Niecierpliwa Pola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreambaby przykro mi, szkoda takiego idealnego cyklu. Mam nadzieję, że następny będzie udany.
Dorcia z tym serduszkiem to tez dużo zależy od sprzętu u lekarza. Jak byłam u gina w 5t6dc to było już widać serducho na usg robionym przez brzuch. Następngo dnia wylądowałam na patologi ciąży i tam mieli taki 'patologiczny' sprzęt, że nawet na usg dopochwowym nic nie było widać.
Mam nadzieję, że Ty zobaczysz juz swoje serduszko i trochę Cię to uspokoi.
-
Dziewczyny niech te wredoty juz nie przychodza do Was! Aa kysz!
Natalka nie wiem czy moj gin robi brzuszne usg bo on prawadzi ciaze ale niestety na.usg umawiac sie bede z innym.doktorkiem. defakto tez chyba ginekolog ale tak to podzielili niestety, wiec pewnie tylko dopochwowo.mnie zbada. U mnie bedzie 5t2d.