Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek, dziękuję za wyjaśnienie:)
Pragnąca, już sobie sprawdzam,Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:23
-
Witajcie
A ja dziś zaszalałam, założyłam nowe konto i trochę uporządkowałam niektóre rzeczy w moich cyklach. Był np. jeden który za szybko zakończyłam i później miałam kolejny, trwający 3 dni, zapisany jako końcówka poprzedniego. Irytowało mnie to jak je przeglądałam i stwierdziłam, że się pobawięPoza tym "niecierpliwa" chyba pomału przestaje do mnie pasować w kwestii starań
Także od dzisiaj mam nowy nick: Pola 89
Madziu gratuluję zdanego egzaminu
Marlenko, kciuki zaciśnięte -
A ja dalej czekam na @. Teoretycznie powinna być wczoraj.
-
Na dniach powinno się okazać
-
Kwiatuszek, oby oby;). A na weselu super:) wytańczyliśmy się i pojedli więc zadowoleni;)
-
Asiu gratuluję córeczki
Dorota ja też miałam problem z forum gdzieś do 15tygodnia...bo tu krwawienia tu bóle, tu ktoś szpital zaliczył a poza tym niektóre były zbyt nerwowe i na siebie najeżdżały..potem się to unormowało i zaczęły się przyjemne tematy,ale długo sie nie mogłam przekonać...aha no i te które beda mamami poraz 2 dają często cenne rady..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ela, staram sie być u nich na bieząco ale jak gadaja o jedzeniu (zachciankach na kwaśne!), spaniu, wymiotach, a niektórym o (o losie!!!!) już powiekszonym brzuchu to wysiadam
Może za jakis czas wkrece sie w temat jak sie tez pierwszy szał uspokoi a myśle, zę stanie sie tak jak tylko listopadowy wątek któras założy.
Ellka to fajnie, ze wesele sie udałoRubi, monika_89, Pragnąca lubią tę wiadomość
-
czekolada trzymam kciku za dobre wieści
Ellka temperatura całkiem całkiem, czyżbyś planowała się przenieść na fioletową stronę?
ja własnie wróciłam z mini zakupów, nie daję rady latać po sklepach ale nowy tusz i podkład zdecydowanie mogą poprawić kobiecie humor13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika, temperatura może ciekawie wygląda ale wiesz, ja dopiero zaczęłam mierzenie i nie mam porównania jak powinna wyglądać itd
Raczej jeszcze tutaj zostanę jakiś czas, tak mi się coś wydaje
-
Jestem
Dupa Dupa Dupa.
Znowu urósł pęcherzyk na lewym nie pękł i stworzył się torbiel!!!!
Także lekarz przepisał mi leki wykupię je wieczorem i 27 lutego widzimy się na wizycie wtedy okaże się że cykl stracony czy zaczynamy stymulację. wiedziałam ze będzie coś nie tak. -
Marlenko, trzymam kciuki, żeby następnym razem się udało.
Miszkaaa, chyba niestety się zbliża, bo mnie brzuch zaczyna pobolewać;/czekolada lubi tę wiadomość