Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 wrote:upiec upiec i zaproś nas na kafffke:)
Kawki w domu nie mam, ale mogę zaprosić na zieloną herbatkę i chelebk kukurydziany, który właśnie mi się studzi
Chlebek serwuje z domowymi konfiturami malinowymiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 21:01
Wiola25 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Kwiatuszku nie tylko brzmi, ale i smakuje pysznie
Wpadaj puki jeszcze jestlenka123321, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:narobilyscie mi ochote na kawe
No to sobie możesz zrobić
Chociaż, może lepiej nie - bo nam będziesz do rana siedzieć na forumHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
Ja już wspomniałam troche boli mnie podbrzusze - jak na @, ale na to za wcześnie.. czy dzis może być owulacja patrząc na moj wykres? help! mąz śpi, serduszkowanie było 1x wczoraj wieczorem i 2x przedwczoraj wieczorem. Nie wiem czy go budzic czy nie bo biedak zmeczony potwornie po pracy..
-
kwiatuszek789 wrote:Cholerka gdzie mieszkasz? Juz sie ubieram, pudruje nosek, tankuje paliwko i bziuuum, jade w siną dal do Ciebie
Ja na śląsku w świętochłowicach mieszkam
Lenka, a pisz ile chcesz My będziemy czytać i odpisywać aż zaśniemy przed komputeramiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka