Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurdeeee a mnie brzuch naparza....identycznie jak na @ a co do cycków to ja nigdy nie mam obolałych ani nabrzmiałych ani nic...ja ich w ogóle nie mam więc pewnie dlatego nie czuję że coś się z nimi dzieje przed @...ale jak zaszłam w ciąże to przez całe 2 miesiące nic się z nimi nie stało...ani nie urosły ani nie bolały.....tak jakby nie były częścią mojego ciała...głupie pipy nie lubię ich!!!Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi wrote:kurdeeee a mnie brzuch naparza....identycznie jak na @ a co do cycków to ja nigdy nie mam obolałych ani nabrzmiałych ani nic...ja ich w ogóle nie mam więc pewnie dlatego nie czuję że coś się z nimi dzieje przed @...ale jak zaszłam w ciąże to przez całe 2 miesiące nic się z nimi nie stało...ani nie urosły ani nie bolały.....tak jakby nie były częścią mojego ciała...głupie pipy nie lubię ich!!!
-
Rubi musisz czekać, nie ma wyjscia. Albo leć z rańca na bete
To ja pojade przez Siemianowice i Czestochowe czemu nie, gdzie Świętochłowice to nie wiem ale kobieca intuica poprowadzi mnie
Do Czestochowy mam 200km z haczykiem to chwila moment i jestem P -
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Chyba nie tylko ja mam kompleks małych cytrynek?
Czasami chciałabym mieć małeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Rubi musisz czekać, nie ma wyjscia. Albo leć z rańca na bete
To ja pojade przez Siemianowice i Czestochowe czemu nie, gdzie Świętochłowice to nie wiem ale kobieca intuica poprowadzi mnie
Do Czestochowy mam 200km z haczykiem to chwila moment i jestem P
Kwiatuszek, do mnie prosto trafić, niedaleko głównej drogi mieszkamWiola25 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
A większe też przymniecie?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka