Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola25 wrote:Pewnie, w końcu te duże tez kiedyś były małe :p
Łiii
Chodź prawdę powiedziawszy nie pamiętam już kiedy one były małeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Wiola25 wrote:Do tego sie nie przyznawaj
Oj wierz mi, że duże cycki są czasem przekleństwemHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
lenka123321 wrote:heehehe... ej ... brzuch boli znow:(
Może to z nerwów?lenka123321 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Mi na szczescie nigdy nie malały bo chyba nie mialy juz z czego. Ostatnio chyba nawet troszke "podrosły", tak mój C. twierdzi ale sprostowałam go ze w tym wieku juz nie rosna
Lenka nie stresuj sie bo szkodzisz Fasolce!
Ja właśnie wcinam duzego snickersa na noclenka123321 lubi tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:Może i przekleństwem, ale chciałabym ich doświadczyć może w ciążingu.. :p
Zanim okazało się, że mam problemy zdrowotne to tego się najbardziej bałam - że w ciąży cycki mi jeszcze bardziej urosną i będzie już w ogóle masakra z zakupem stanikaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marronek wrote:Zanim okazało się, że mam problemy zdrowotne to tego się najbardziej bałam - że w ciąży cycki mi jeszcze bardziej urosną i będzie już w ogóle masakra z zakupem stanika
Ja sie moge przepasac jakąś chustą nawet zamiast stanka ale żeby w końcu ZACIĄŻYĆMarronek lubi tę wiadomość
-
lenka123321 wrote:kochane jestescie... nie to byl falszywy alarm. po kawie ... pogonilo mnie do wc
hahaha tyś jest dobra :D:D martwi sie martwi a tu tylko taka potrzeba :D Lenka jesteś na dobrej drodze do ciążingu tylko sie uspokój chciałabym mieć taki łądny wykres jak Ty -
Wiola25 wrote:lece się kapać, na tv i do wyrka jutro kolejny dzień, który zbliża mnie do wyników <3 chciałabym juz koniec miesiąca \;p
Miłej kąpieli Wiolu No i udanych i miłych
Wiola25 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka