Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 - faktycznie trochę u Ciebie bałaganu z temp... ale poczekaj może jeszcze coś tam się wyklaruje z czasem.
A jesteś teraz na jakichś lekach? Ja jeszcze nic. Mój endo dał mi cztery miesiące na badania i powiedział, że jak nic samo nie pyknie to trzeba będzie mnie wspomóc. -
Jak masz pcos to nie czekaj bo samo nie zniknie. Ja biore duphaston na wyregulowanie @, bromocorn na zbicie prolaktyny i pije inofolic który ma unormowac troszke hormony, wspomóc owulacje i jest tez dobry dla kobiet z pcos właśnie. Mi po połtora miesiaca stosowania ładnie oczyscił jajniki z licznych pecherzyków.
natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOczywiście zdaję sobie sprawę, że samo nie zniknie.
Następną wizytę u endo mam za około 4 miesiące a w między czasie mam robić badania hormonów w różne dni cyklu żeby zobaczyć co tam się dzieje.
O inofolicu wiele czytałam, co więcej mam już nawet zakupiony pięciomiesięczny zapas tyle tylko, że czekam aż siostra przywiezie mi go z PL bo mieszkam za granicą. -
nick nieaktualny
-
Idź koniecznie lenka I pochwal się potem wynikiem
lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Buuu no ja zeświruje razem z Lenka tylko ze Lenka w oczekiwaniu na rozwój sytuacji a ja na owulke. Skoku nadal brak, ostatnio pikały jajniki niczym miesiac temu przy owulce, a dzis chyba zaczynaja 'cytrynki' być wrazliwe podobnie jak w poprzednim cyklu czyli w 17 dniu. I co jest grane? Jak to wytłumaczyć? Dobrze, ze juz jutro do pracy to nie bede tyle czytala i myślala.
Lenka głaszcze brzunio aby fasolinka sie tak ładnie wtulała w Ciebielenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze Lenka
lenka123321 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:hejjj wrócilam dziewczyny
miłego wieczóry lece się rozpakowawać i myśleć o spaniu od jutra na 8 do pracy
jutro po pracy Was nadrobię i coś wyskrobię
Witamy z powrotemHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnykwiatuszek789 - chyba zacznę z grubej rury, po dwie saszetki dziennie. Tak wiele dziewczyn mi doradzało. Nie da się ukryć, że to nie mały wydatek ale myślę ,że warto spróbować i przekonać się na własnej skórze czy faktycznie działa.
Januszkowa- może jednak cykl nie będzie stracony... -
Januszkowa jeśli przed wyjazdem J. a masz juz pozytywny test Owu to przecież szansa jest,nie panikujemy tylko jesteśmy dobrej myśli,mi Ovu wyznaczył owulkę na 17 dc a dwa dni przed też uważam że też trochę poźno dwa dni to sporo niby M ma dużo żywych ludzików ale różne bywa ale 3ba wierzyć.
Natt-witam serdecznie ja tez jestem tu od niedawna!
Kwiatuszku,z wykresem nie pomogę sama jestem w tym nowicjuszem z pierwszym cyklem
Marronek cześć
Mnie dziś przeziębienie dopadło od wczoraj bolało mnie mega gardło o 23 juz nie mogłam przełykać całą noc się kręciłam i zdecydowalam wstać wcześniej wypić herbate zobaczyć jak sie bede czuła bo u mnie sama przeciągi Hala pootwierana i będzie ciężko potem sie rozłozyć na maxaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 05:47