Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lenka....ale widzę, że u Ciebie to jeszcze nic straconego!!! ja to już po ptokach...beta jest nieubłagalna...ale Ty nie masz @ i tempka w górę...może jednak wykluje się coś pod te święta : )Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 wrote:czesc dziewczynki:) bylam odebrac wyniki badan.
kortyzol dobry,TSH glukoza insulina tez w normie.
jedynie norma androstendionu jest do 4,1 a mój wynik to 4,13.kurde mam sie martwic..;/;/
Więcej niestety nie umiem powiedzieć
Lenka,spokojnie Ani się nie nakręcaj, ani nie denerwuj
Wpadaj lepiej do mnie - kolejny bochenek chleba zaraz wyjmę, chętnie poczęstuje Dziś kukurydziany ze słonecznikiem
A i domowe żelki dziś mam Tylko kawy u mnie nie ma, ale herbat z 5-6 rodzajówWiola25 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:marronek mmmm rozpieszczasz mnie. zrobilam test -
Buuu... No ale powinno się z porannego robić.
Cóż, pozostaje Ci tylko czekać. A my będziemy Ci towarzyszyć
lenka123321 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
hej my na miejscu od wieczora domownicy śpią to skorzystałam i wpadłam do Was i przy okazji zaznaczyć tempkę. Mam masę roboty bo oprócz świat teść ma imieniny i pełen dom jutro będzie wujków i cioć i dziadków ale lubię taki stan zawsze we dwoje jak tu przyjeżdżamy to gwar i radość coś dla odmiany i będzie chrześniak Męża Janek uwielbiam malucha
Lenka dziewczyny mają rację poczekaj u każdej kobiety przyrost Bety jest inny ale to nie znaczy że zły(żeby nie było że straszę)
Miałam przyjaciółkę co robiła kilkanaście testów i żaden pozytywny a że miała 16 lat-tak tak pod koniec Gimnazjum w wakacje za szalała i ma obecnie 8 letnią córkę a wiek-25 lat pamiętam do 7 miesiąca ukrywała tylko ja wiedziałam i jeszcze jedna koleżanka testy były negatywne i dopiero jak miała mdłości i brzuch rósł to wiadomo że ciąża, do lekarza poszła jak pod koniec tego 6 miesiąca jak rodzice się dowiedzieli była nie pełnoletnia i nie miała jak wcześniej, zdrowa córeczkę urodziła mała teraz chodzi do 1 kl szkoły podstawowej
Lenka są święta skup się na światach rodzinie, odpocznij psychicznie od tego a po świtach idź po prostu do laboratorium zrób beta szkoda kasy na testy ciążowe jak wychodzą ujemne za to będziesz miała bete po co podwajać koszty, (zacznij odkładać sobie na wózek )
także tego nie doszukuj się niczego, powiem Wam dziewczyny że przestałam robić testy rok temu przez rok dwa zrobiłam jak naprawdę mi się tydzień okres spóźnił i miałam wątpliwości, szkoda kasy i nerwów, pod tym kątem nauczyłam się cierpliwości ;)fakt mam w domu jeden test awaryjny ale mam nadzeję ze ja go użyję bdzie pozytwny wkońcuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 08:05
lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:macie racje. nie ma sensu robic juz tych testow czekam cierpliwie na @ jak sie nie doczekam, pojde po swietach na bete i tyle.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rubi, tak mi przykro...
Lenka... a może jednak nie przyjdzie. Trzeba czekać... Niestety.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Rubi przykro mi, moze w nastepnym cyklu. Moj wykres mniecwkurza. Raz pokazuje ze wyznaczyl owu a teraz jak wpisalam temp to ze nie wyznaczyl
Lenka ja sie tak nakrecilam tym twoim brakiem @ ze masakra, dzis z rana juz o tobie myslalam . :* czekam na twoja bete
a my odpoczywamy . Maz wlasnie na zabiegach a ja uspilam zuze .
wesolych swiat wam zycze dziewczyny i nam wszystkim wiosennych fasolek, choc moja to bedzie raczej letnia ♥lenka123321 lubi tę wiadomość