Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lenka....ale widzę, że u Ciebie to jeszcze nic straconego!!! ja to już po ptokach...beta jest nieubłagalna...ale Ty nie masz @ i tempka w górę...może jednak wykluje się coś pod te święta : )Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 wrote:czesc dziewczynki:) bylam odebrac wyniki badan.
kortyzol dobry,TSH glukoza insulina tez w normie.
jedynie norma androstendionu jest do 4,1 a mój wynik to 4,13.kurde mam sie martwic..;/;/
Więcej niestety nie umiem powiedzieć
Lenka,spokojnieAni się nie nakręcaj, ani nie denerwuj
Wpadaj lepiej do mnie - kolejny bochenek chleba zaraz wyjmę, chętnie poczęstujeDziś kukurydziany ze słonecznikiem
A i domowe żelki dziś mamTylko kawy u mnie nie ma, ale herbat z 5-6 rodzajów
Wiola25 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:marronek mmmm rozpieszczasz mnie. zrobilam test -
Buuu... No ale powinno się z porannego robić.
Cóż, pozostaje Ci tylko czekać. A my będziemy Ci towarzyszyć
lenka123321 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
-
hej my na miejscu od wieczora domownicy śpią to skorzystałam i wpadłam do Was i przy okazji zaznaczyć tempkę. Mam masę roboty bo oprócz świat teść ma imieniny i pełen dom jutro będzie wujków i cioć i dziadków ale lubię taki stan
zawsze we dwoje jak tu przyjeżdżamy to gwar i radość coś dla odmiany i będzie chrześniak Męża Janek uwielbiam malucha
Lenka dziewczyny mają rację poczekaj u każdej kobiety przyrost Bety jest inny ale to nie znaczy że zły(żeby nie było że straszę)
Miałam przyjaciółkę co robiła kilkanaście testów i żaden pozytywny a że miała 16 lat-tak tak pod koniec Gimnazjum w wakacje za szalała i ma obecnie 8 letnią córkę a wiek-25 latpamiętam do 7 miesiąca ukrywała tylko ja wiedziałam i jeszcze jedna koleżanka testy były negatywne i dopiero jak miała mdłości i brzuch rósł to wiadomo że ciąża, do lekarza poszła jak pod koniec tego 6 miesiąca jak rodzice się dowiedzieli była nie pełnoletnia i nie miała jak wcześniej, zdrowa córeczkę urodziła mała teraz chodzi do 1 kl szkoły podstawowej
Lenka są święta skup się na światach rodzinie, odpocznij psychicznie od tego a po świtach idź po prostu do laboratorium zrób beta szkoda kasy na testy ciążowe jak wychodzą ujemne za to będziesz miała bete po co podwajać koszty, (zacznij odkładać sobie na wózek)
także tego nie doszukuj się niczego, powiem Wam dziewczyny że przestałam robić testy rok temu przez rok dwa zrobiłam jak naprawdę mi się tydzień okres spóźnił i miałam wątpliwości, szkoda kasy i nerwów, pod tym kątem nauczyłam się cierpliwości ;)fakt mam w domu jeden test awaryjny ale mam nadzeję ze ja go użyję bdzie pozytwny wkońcuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 08:05
lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:macie racje. nie ma sensu robic juz tych testow czekam cierpliwie na @ jak sie nie doczekam, pojde po swietach na bete i tyle.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rubi, tak mi przykro...
Lenka... a może jednak nie przyjdzie. Trzeba czekać... Niestety.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
-
Rubi przykro mi, moze w nastepnym cyklu. Moj wykres mniecwkurza. Raz pokazuje ze wyznaczyl owu a teraz jak wpisalam temp to ze nie wyznaczyl
Lenka ja sie tak nakrecilam tym twoim brakiem @ ze masakra, dzis z rana juz o tobie myslalam .:* czekam na twoja bete
a my odpoczywamy . Maz wlasnie na zabiegach a ja uspilam zuze .
wesolych swiat wam zycze dziewczyny i nam wszystkim wiosennych fasolek, choc moja to bedzie raczej letnia♥
lenka123321 lubi tę wiadomość