Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek wrote:Kiniucha, nie powinno się zmieniać termometru w środku cyklu.
-
kiniucha89 wrote:marronek nic nie poradzę szykowalam corcie i wypadło z głowy za nami juz 350 km. A niunia tak dzielnie znosi drogę eh no w ogóle mam juz bole w prawym jajniku. Owulka chyba .
No to olej termometr i idźcie na żywioł jak radzi DariaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Rubi trzymam kciuki, chucham i dmucham aby betka piekna była :* dawaj szybciutko znac jak bedzie wynik
Kiniucha olej ten termometr i działajcie spontanicznie, oddaj sie naturze, skoro bola Cie jejcorki to znak. Wyluzujesz troche a i tak swiadomosc masz ze owulka jest badz czycha za rogiem wiec to wkorzystujcie. Wrócisz to zaczniesz mierzyc na nowo aby miec wgląd na koniec cyklu co sie dzieje. Powodzenia i miłego wypoczynku aaa no i owocnychRubi, kiniucha89 lubią tę wiadomość
-
kiniucha89 dziewczyny dobrze Ci radzą. Olej termometr, może pójscie na żywioł będzie szczęśliwe. Tym bardziej że przy innych termometrach mogą być różnice pomiarów.
Rubi daj znać jak wyniki Trzymam mocno kciuki
My też dziś wyjeżdzamy na święta. Najpierw na Podlasie, później Warszawa. Trochę się boję bo nie wiem czy jestem gotowa spotkać się z rodziną i opowiadać o tym co się stało... a wiem że to nieuniknione
Zdrowych, wesołych i "owocnych" świąt Oby za 9 miesięcy jak najwięcej maleństw byłokwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:Rubi :* to co z @ ?? ja tez jeszcze nie dostalamStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane w te święta Wielkanocne życzę wam aby spełniły Wam się wszystkie marzenia :)aby radość Was nie opuszczała razem z uśmiechem na twarzy
Świąt spędzonych w gronie rodzinnym i odpoczynku ! 3majcie się słyszymy się po świetach
:*lenka123321, Wiola25, kiniucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny