Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenka Kochanie nie załamuj sie :* Ona tak jak Ty i my tutaj wszystkie marzyła pewnie o dziecku i kocha je tak jak i my bedziemy kochały swoje maleństwa. Ciesz sie jej radościa a za rok Ty bedziesz szczesliwie tuliła swojego skarba w ramionach. Wiem, ze cięzko i przykro ale musimy być silne i walczyć bo nic wiecej nie możemy zrobić. Ale dzięki temu doczekamy sie tego najpiekniejszego cudu. Buziaki :*
-
nick nieaktualny
-
Niuuunka nie chcialam zebys plakala przez mojego posta na pewno bedziesz mamuska i to najlepsza na swiecie. Ale zamiast plakac to mysl pozytywnie ze sie szybciutko uda. Bo jak Ty sie poddasz to juz klapa. Niestety to nie jest tak jakie jest przekonanie ze jedna nocka z facetem i juz ciaza. Wiele kobiet ma problemy z zajsciem i wiele z nich doczekuje sie dziecka. I zobaczysz ze za rokbedziesz sie smiala z tego ze tak sie zalamywalas z niemocy. @ jeszcze nie ma, a spadek temp nie musi swiadczyc o tym ze ciazy nie ma. Cierpliwosci Kochanie :-*
-
nick nieaktualny
-
Wrrrr spotkanie z tesciowa jest dla mnie gorsze niz jakies katorgi na krzesle elektrycznym oznajmiłam jej ze jakbym miala wyprowadzic sie i gdzies z nia zamieszkac to bym wolala sie nie wyprowadzac nigdzie bo nie chce z tesciowa mieszkac ooo i ulżyłam sobie
lenka123321, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Lenka, nie załamuj się. Wiem,że to trudne, ale musisz być silna. Dla siebie, dla męża i dla waszego przyszłego maleństwa
Januszkowa - wróci ZobaczyszJanuszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
natt wrote:Cześć dziewczyny.
Tak sobie Was podczytuję ukradkiem aż w końcu postanowiłam się nieśmiało wepchnąć.
To dopiero trzeci cykl starań, tyle tylko, że z pco i wysoką prolaktyną.
Witaj Natt
Ja tez zmagam sie z PRL i podejrzeniem PCOS. Obawiam sie ze ten cykl mam beowulacyjny bo temperatury wariuja i nie chce mi wyznaczyc owulacji o 6.10 mialam 36,28 a o 8.30 36,6 nie rozumiem nic z tego
Januszkowa nawet nie zauwazysz kiedys bedziesz w ciazy w takim rytmie życia. Bedziesz wykluczała ciąze a pod Twoim serduchem bedzie rosło maleńkie drugie serduszkoJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny