Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaa wrote:Magda pewnie gdybym nie miała tak fajnego gina bym mnie tyle skasowali w jakieś klinice, ale on nam sam zaproponowął takie rozwiązanie. ale nie wiem nadal sie waham CLO brałam na monitoring pojdę, ale czy na inseminację? chyba jednak na razie nie, .gdyby nie to że mój maż nie chce In-Vitro dawno bym podeszła. 4 lata to szmat czasu a nawet cienia nadzieji nie mam że zaskoczę naturalnie.
Ja do inseminacji raz podchodziłam bo musiała, z własnej woli raczej bym nie podeszła. Nie przemawia do mnie ta metoda.
Racja 4 lata to szmat czasu... A dlaczego twój mąż nie chce in-vitro (oczywiście o ile możesz powiedzieć)?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Faktycznie bardzo niska. A jakiej czułości test?
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Test czułości 25, progesteronu nie badałam, jutro zrobię razem z betą. Badanie było 13dpo. Jest bardzo niska. Boję się jeszcze bardziej. Jutro powinny przyrosnąć minimum 66% ? Jutro znowu nasikam na test żeby sprawdzić czy ciemnieje
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
dream baby spokojnie tylko się nie denerwuj na zapas przyrośnie zobaczysz relaksuj się dzisiaj i odpoczywaj... zajmij się czymś żeby za dużo nie myśleć trzymam kciukiMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
No niestety tak jest. Łatwo się innym daje rady typu - spokojnie, ale jak sytuacja dotyczy Ciebie to trudno się do własnej rady zastosować.
A my dziś zaczynamy protokół długi - zaczął się okres, czas zacząć brać anty...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ciężko o opanowanie nerwów w Twojej sytuacji, przed okresem jest ciężki czas a co dopiero teraz. Chciałabyś się cieszyć ale boisz się że jutro to wszystko pryśnie. Fakt jest taki że udało się i w ciąży jesteś. Miejmy nadzieje że wszystko będzie dobrze. Nie będę Ci pisać nie denerwuj się bo wiem że sama nie potrafiłabym, tule i trzymam nadal kciuki
-
Przepraszam że tak z innej beczki zaczynam ale czy Wy dziewczyny czujecie moment owulacji? Boli mnie dziś brzuch dołem, promieniuje na uda i krzyże tak jakby okresowo. Czy to może być owulka? Nigdy nie czułam momentu owulacji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:41
-
Dżelka ja też czuję moment owulacji, znaczy tak mniej więcej, czuję kłucie jajników, potwierdza to śluz, a potem temperatura.
Madziu za was bardzo mocno ściskam kciuki.
Myślicie czy jest sens powtórzyć dziś bete czy raczej dopiero jutro?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb