Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dreambaby urojeń nie masz na pewno! Trzymam kciuki!!!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
dżelka z objawów to od owulacji praktycznie każdego dnia miałam takie kłucia jajników, ale chwilowe i głównie prawego. Mam wrażenie bardziej widocznych żyłek na piersiach i są ciężkie tak samo jak przed okresem. I wczoraj i przedwczoraj o 21 byłam już zwłoki i musiałam iść spać, chociaż wczoraj ostatecznie zasnęłam o 22.
Ja się jeszcze nie cieszę, bo już kiedyś widziałam takie kreski i następnego dnia był okres. Boję się bardzo.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
dreambaby a która z nas się nie boi? Ty teraz masz strach pełen emocji, na pewno będzie dobrze!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
@dreambaby dołączam do grona trzymających kciuki:)
A tak z innej beczki - mam do Was pytanie oftopic zupełnie ale szukam wszelkich możliwych sposobów na uzyskanie informacji w necie, a tu na ovu jest nas tyle i każda taka pomocna, że muszę Was spytać - czy znacie może jakiego DOBREGO OKULISTĘ od zadań specjalnych? Moja mama ma straszny problem z okiem (wylew podsiatkówkowy) i lekarze u nas w szpitalu nie mają pomysłu na ten stan, żadnego konkretnego rozwiązania poza "czekać". Szukam właściwie po całej Polsce jakiegoś dobrego specjalisty, mówią ze wawa i lublin. Znacie może kogoś godnego polecenia?dreambaby lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Marronek wrote:Szczerze? Też w nią średnio wierzę.
Może tym które mają wrogi śluz pomaga, ale reszcie. To jak zwykłe serduszko.
A ty inseminacje masz prywatnie? -
Ooo to niewiele. Myśmy 700 zł płacili
Sylwia - gratulacji na razie Ci nie złożę, bo tak jak sama napisałaś takie kreski już widziałaś, a na następny dzień okres przyszedł. Życzę Ci tylko aby to się nie powtórzyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:53
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:Ooo to niewiele. Myśmy 700 zł płacili
Sylwia - gratulacji na razie Ci nie złożę, bo tak jak sama napisałaś takie kreski już widziałaś, a na następny dzień okres przyszedł. Życzę Ci tylko aby to się nie powtórzyło.