Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
www.maluchy.pl ale tam sie czułam dziwnie. Wiele z moich postów było krytykowanych no i ogólnie była mniej przyjazna atmosfera.. mimo, że z Wami jestem niecały miesiąc, a tam byłam ich 4, to tu sie czuje o wiele lepiej i bardziej rozumiana i wspierana
-
Nie znam tej strony
Powodzenia na kolosieHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej dziewczyny. Dawno nie zaglądałam. Tak się zstanawiam czy zapisać się na HSG czy zaczekać jakieś 3 cykle i jak się nie uda znów zajść, to dopiero wtedy.
Heh nic mi się nie chce, jakaś taka ospała ostatnio jestem. Brak chęci do życia. W dodatku chyba choróbsko mnie łapie. -
nick nieaktualny
-
Spokojnie Mała Mi - bakterie da się "wyleczyć" kilka antybiotyków czy globulek
Gorzej jak jajowody będą uszkodzone... Termin laparo masz?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Wybaczcie, że zapytam, ale ciemna w tym temacie jestem. Z tymi bakteriami, to na jakiej podstawie je się stwierdza ? Robi się wymaz ? Tzn. jak np. ktoś często ma infekcje intymne to wtedy to jest podstawą do dalszych badań ? Czy ginekolog robi te badania nawet jeśli infekcje nie występowały ?
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Wybaczcie, że zapytam, ale ciemna w tym temacie jestem. Z tymi bakteriami, to na jakiej podstawie je się stwierdza ? Robi się wymaz ? Tzn. jak np. ktoś często ma infekcje intymne to wtedy to jest podstawą do dalszych badań ? Czy ginekolog robi te badania nawet jeśli infekcje nie występowały ?
Infekcje prosto - jak śluz jest nieprawidłowy np. konsystencja serka lub brzydko pachnie to znaczy że masz jakieś bakterie które spowodowały infekcje.
Jest też badanie czystości pochwy.
No i są bakterie które nie dają objawów (chlamydia trachomatis) którą bada się z krwi.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyUfff no i po pracy! Teraz trzy dni wolnego i pełen relaxxxxx!
Ale będzie bzykania!
Wiola25 - ten Twój wykres to bajera jak nie wiem... Tam się chyba coś wydarzyło...
Do mnie w końcu dotarła paczka z dong quai [polecony przez doświadczone koleżanki zielarki]. Zobaczymy co tam zdziała.sara_nar, Januszkowa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Wiola25 - ten Twój wykres to bajera jak nie wiem... Tam się chyba coś wydarzyło...
hehehe czy taka bajera to nie wiem :p słabo idzie w góre, mogłaby bardziej :p ale dziekuje chyba niedługo ide spac bo jestem ciekawa jutrzejszej temp :p
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Januszkowa wydaje mi sie ze jak 4 dni to nie szkodzi. Jeszcze do zaplodnienia moglo nie dojsc a tym bardziej do implantacji wiec wg mnie mozesz byc spokojna
Ale juz lepiej nie przemeczaj sie za bardzo tak na wszelki wypadek
Niech tam sie ladnie dzieli i zagniezdza
Januszkowa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhh no Kwiatuszku faktycznie ciężko tam coś konkretnego wyczytać...
Wierzę w Twój przyszły cykl. :*
W ogóle to widzę, że Ty to masz ładnie wysokie temp ciągle. Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że moja cipka naprawdę jest oziębła! Nawet po wczorajszym przytulaniu tylko 36,1kwiatuszek789, lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny