Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja12 wrote:Aaaaa zaraz sie zabije, Boze jaki debil ze mnie!!!!
Przez ponad rok uzywam ku..wa zelu/lubrykantu ktory zabija plemniki, a mi powiedziala babka w aptece ze ten jest dobry, teraz moj luby wyczytal ze on zabija plemniory, plakac mi sie chce!!!!
Nie zabijaj sie:* przeciez chciałas dobrze.. :* nie powinno sie stosowac żadnych mazi podczas współżycia. Wiem, że zrobili taki żel, który pomaga plemnikom i je odżywia, nazywa sie chyba conceive plus, ale czy on dziala to nie wiem.. mozliwe ze ktos chcial sie wzbogacic na biednych parach chwytających się wszystkiego co możliwe, aby zajśc w ciąże.. ja tam pierdziele żele.. kupilam wiesiołka i mialam mega poślizg! jeszcze jak mnie mężuś posmerał tu i ówdzie to już calkiem sie lało polecam wiesiołka ale tylko do owulacji bo potem moze powodowac skurcze! :* no i ewentualnie siemie lniane,dziala podobnie a moze i lepiej. chcialam pic siemie, ale to paskudztwo nie przechodzilo mi przez gardlo. gluty jedne! :p -
nick nieaktualnyWiola25 ja juz cytowac nie bede Ja jak miala takie z Holenderskiego jak by Allegro, to mi czesto pokazywaly owulacje nawet w czasie @ albo na dzien przed, ale sprzeczac sie nie bede, bo moze jakiego pecha mialam i kupilam takie felerne. a te co teraz mam, tylko jeden raz w miesiacu sa dwie identyczne krechy. Tez sobie zostawiam, tak na pamiatke
U nas nietety z tym przytulaniem sie nie codziennie, no nie damy rady, my chyba jacys zboczeni jestesmy! od kiedy sie poznalismy poscimy tylko jak ktores wyjedzie, ale chyba bedzie trzeba przystopowac
A jesli chodzi o zele i nawilzanie, mnie wiesiolek nie pomaga, jestem taka sucha zawsze, tylko w czasie @ jestem mokra, ale nie od sluzu tylko od krwi!!!!
A wiesz sa inne sposoby na nawilzanie, ale slina tez podobno zabija plemnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 22:01
-
Wiola25 wrote:no i ewentualnie siemie lniane,dziala podobnie a moze i lepiej. chcialam pic siemie, ale to paskudztwo nie przechodzilo mi przez gardlo. gluty jedne! :p
No zgadzam się też nie lubię siemienia... Ale jak mnie gardło boli to jest najlepszy.
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dobra, ja sie na dziś dziewczyny żegnam - czas na leki i spać
PapatkiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dziewczyny ja na nawilzenie mam durexa w niebieskiej tubce. Az od razu sprawdziłam czy nie zabija plemnikow ale jest napisane ze nie jest srodkiem antykoncepcyjnym i nie zabija plemniorów. Czasami jak jest susza mimo przyjemnosci to stosujemy a poza tym ja mam problem bo zawsze poczatek mnie boli tzn wiecie ten poczatek konkretu zawsze sie smieje zeby chwile poczekał "tam" niech sie rozciągnie i póxniej jest ok ja chyba przez to nie mialam nigdy zbytniego natchnienia na ale teraz na szczescie jakos inaczej podchodze do tego jak trzeba sie starac.
My tak jak na wykresie i wydaje mi sie ze wystarczy. Ale gdzies ostatnio czytałam ze codziennie tez moze byc bo mimo ze plemniki sa slabsze to jest ich ttak jakby ciaglość czyli ze caly czas sa. A co 2-3 dni moze byc roznie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy tak jak na wykresie i wydaje mi sie ze wystarczy. Ale gdzies ostatnio czytałam ze codziennie tez moze byc bo mimo ze plemniki sa slabsze to jest ich ttak jakby ciaglość czyli ze caly czas sa. A co 2-3 dni moze byc roznie.
Kwiatuszek ale mnie pocieszylas, z tym ze codziennie tez dobrze
Bo nam to jak powietrze jest potrzebne!kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i moja tempka poszybowała
Aaa no i leżemy wczoraj wieczorem z mężem na kanapie i oglądamy film. Mąż łapie mnie za cycka i mówi: "jestes w ciąży" ja mu mówie no wez, to tylko przed okresem. a on mi na to ze teraz sa inne oby miał racje no i od tamtej pory sama sie chwytam za cycki przy kazdej lepszej okazji i sie zastanawiam czy to aby prawda:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 08:20
lenka123321, Rubi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:i moja tempka poszybowała
Aaa no i leżemy wczoraj wieczorem z mężem na kanapie i oglądamy film. Mąż łapie mnie za cycka i mówi: "jestes w ciąży" ja mu mówie no wez, to tylko przed okresem. a on mi na to ze teraz sa inne oby miał racje no i od tamtej pory sama sie chwytam za cycki przy kazdej lepszej okazji i sie zastanawiam czy to aby prawda:DWiola25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariaa nowy cykl, nowa nadzieja, moze teraz sie uda, tule mocno
A ja miala w ciagu ostatnich 3 dni ovu, a teraz mnie tak jajniki bola ze masakra, moze teraz sie udalo?
Zobaczymy, ale sie nawet nie nastawiam na tak, bo znowu bedzie baaaardzo smutno!lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:to przez to ze beze mnie pilas:P
lenka123321 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️