Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez se tak wkrecalam, tylko ze ja nie mam problemow z ovu.. tylko teraz jakos tak dziwnie, ach te testy mnie dobija 3 dni temu mialam taka ciemniutka kreseczke, ale nie calkowicie ciemna, napewno nie taka jak ta testowa. Na nastepny dzien juz jasniejsza, dzisiaj jeszcze jasniejsza. Jeszcze wieczorem sobie zrobie test i zobacze jaka bedzie. Jak myslicie? Chyba juz po ovu??
-
nick nieaktualnyPowiem szczerze ze co do testow, to te co ja kupuje to sa naprawde takie dokladniutkie! Naprawde jestem zadowolona, bo raz dla takiej ciekawosci calutki miesiac robilam, a wlasciwie cykl i tylko raz byla wyrazna kreska, tylko jednego dnia, no i zawsze jak mi pokazuje ze mam ovu, na drugi dzien bola obydwa jajniki na zmiane, teraz tez mnie bola i nie wiem co mam myslec, byla bedzie? Ale w sumie i tak przytulamy sie codziennie, albo i wiecej
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:A jakie kupujesz? i gdzie?
Identyczne jak testy ciazowe strumieniowe!
W polsce ich nie dostaniesz bo to firmowe drogerio apteki Kruidvat.
I sa dosc tanie, ja place 7 euro za 7 sztuk.
Wczesniej kupowalam te takie jak te w PL z allegro, ale tamte to mi nawet w czasie @ pokazywaly dni plodne! -
nick nieaktualnyJanuszkowa wrote:tak.
17-hydroksyprogesteron
prolaktyna
dhea-so4
testosteron
shbg
ja zamierzam zrobic
fsh lh prolakt. progest. estriadol, tsh amh ( jesli tsh bedzie zle to dodatkowo ft3 ft4 anty tg anty tpo)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:27
-
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:ja już jestem pewna że @ idzie jak w zegarku jutro 28 dc śluz już z jaśniejszą krwią ....Boże nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dlaczego
Spokojnie Daria... Wiem że łatwo się mówi, ale... musisz postarać zachować spokój. Może lampkę wina dla relaksu sobie wypij?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:już wypiłam mimo że biore leki
No to nie wiem... może relaksująca kąpiel?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
lenka123321 wrote:wiecie coo... tak mysle sobie bo ja pilam ziola ojca sroki i bralam castagnus no i pilam do owulacji bo nie wiedzialam jaki moze miec wplyw na ewentualna ciaze no i moze przez to mi sie cykl rozwalil..
Na ziołach się niestety nie znam... Ale konsultowałaś się z kimś zanim zaczęłaś pić te zioła?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka