Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie gorszy tylko bawi
natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
ja właśnie wszamałam tościka, na deser kwas foliowy i wiesiołek..
a co do brzydkich słów to kilka tu już rzuciłam i jeszcze mnie nikt nie ostrzegał więc chyba można : PStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, wy tu sobie pisac mozecie, a ja dopiero z pracy wrocilam Ej mam takie troszke glupie i intymne pytanie,a mianowicie: Czy zbyt czesty sex tez moze byc przyczyna nieplodnosci???
Ja mialam chyba dzis w nocy ovulacje, albo wczoraj pewnosci nie mam, bo ja tylko tymi testami robie, an temp. nie ma co liczyc u mnie, niestety!!! -
A ja się zanudzam w pracy walidacją danych... Wyszły nowe wytyczne i teraz przeglądaj i zmieniaj wszystkie pliki... Całe szczęście, że istnieje coś takiego jak języki skryptowe i batch proces
Jednak siedzenie i patrzenie się na pasek postępu jest... nudneHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Hej kobitki tak gonicie z tym postem że nie nadążam czytać Ja od rana walczyłam z moim autem, a dokładnie ze sprzątaniem jego:) troche żem go zapuściła hehe ale teraz już lśni i zamierzam się wybrać nim na kawusie do kuzynki. Ma dwóch małych brojnisi więc trochę ich pobawię, tak uwielbiam małe pociechy:) szkoda tylko że u mnie cały czas brak:( Miłego słonecznego dzionka wszystkim życzę
-
Marronek wrote:A ja się zanudzam w pracy walidacją danych... Wyszły nowe wytyczne i teraz przeglądaj i zmieniaj wszystkie pliki... Całe szczęście, że istnieje coś takiego jak języki skryptowe i batch proces
Jednak siedzenie i patrzenie się na pasek postępu jest... nudneJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Dariaa wrote:Marronek nic nie rozumiem, ale i tak współczuję
Znaczy poświęciłam jakąś godzinkę na napisanie programu który teraz za mnie otwiera każdy plik po kolei, zmienia w nim parametry, zmienia jego nazwę i zapisuje. Gdybym miała to robić ręcznie chyba bym oszalała (plików jest coś kole 3 tyś). I teraz na ekranie obok mi się wyświetla pasek postępu mówiący ile plików już komp przetworzył
Marronek wrote:Znaczy poświęciłam jakąś godzinkę na napisanie programu który teraz za mnie otwiera każdy plik po kolei, zmienia w nim parametry, zmienia jego nazwę i zapisuje. Gdybym miała to robić ręcznie chyba bym oszalała (plików jest coś kole 3 tyś). I teraz na ekranie obok mi się wyświetla pasek postępu mówiący ile plików już komp przetworzył
-
Dariaa wrote:tak apropo u mnie chyba @ mam lekkie brązowe plamienie a ja obstawiałam jutro @ a OVU mi przesunoł na 29.04 wiec chyba lepiej znam moj organizm
Ovu to tylko program co bazuje na statystyce i nie ma co w niego ślepo wierzyć
A tej @ jesteś pewna? Tak ładnie temperatura odbiła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:10
Marronek wrote:Ovu to tylko program co bazuje na statystyce i nie ma co w niego ślepo wierzyć
A tej @ jesteś pewna? Tak ładnie temperatura odbiła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:14
-
To trzymam kciuki aby nie byłoHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyDariaa moze rzeczywiscie masz plamienie inplantacyjne i mam nadzieje dla ciebie ze tak jest. W pierwszej ciazy tez mialam jakby pierwsz miesiaczke, ale taka bezbolesna, dlatego dowiedzialam sie dopiero w drugim miesiacu, a dokladniej w 9 tygodniu o ciazy, z jestem w ciazy!
-
Alicja12 wrote:Dariaa moze rzeczywiscie masz plamienie inplantacyjne i mam nadzieje dla ciebie ze tak jest. W pierwszej ciazy tez mialam jakby pierwsz miesiaczke, ale taka bezbolesna, dlatego dowiedzialam sie dopiero w drugim miesiacu, a dokladniej w 9 tygodniu o ciazy, z jestem w ciazy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:22
-
nick nieaktualny
-
Alicja12 wrote:Ja juz od kilku miesiecy sie ciagle nastawiam na to ze napewno nie teraz, bo te rozczarowania sa nie do zniesienia!!! Ale zawsze jest ta iskierka nadzieji
Bo dzieki temu funkcjonujemy, chcemy dalej probowac, walczyc!