Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha natt lekturke na wieczór Ci przygotowałyśmy
Januszkowa 400 zl to dla mnie sporo. Malutko zarabiam mimo ze pracuje w państwówce ale praca niepewna a łapie doświadzcenie wiec godze sie na to co daja
dobranoc Kochanee, lece sprobowac tam podejsc troszke męzusia -
Januszkowa wrote:Kwiatuszek masz racje, dobrze zrobiłaś. Trzeba mieć piorytety. Ja zaczynając się badać już wydałam około 400 zł, i pomyśleć, że to może być 1/3 czyjejś pensji. Nawiązując do postu wcześniejszego którejś z dziewczyn apropo nauk przed małżeńskich - nie wystarczy miłość do męża, Boga itd. ale też potrzebna są czasami PIENIĄDZE żeby mieć dziecko. Niestety.
No niestety, badania i leczenie w tym kraju sporo kosztuje...
Ja na badania wydałam około 300 zł - "na szczęście" szybko u mnie wykryto przyczynę niepowodzeń, więc i badań za dużo robić nie trzeba było.
Ale... na lekarzy poszło w tym miesiącu 350, a na leczenie i lekarstwa prawie... 1600 zł (3 miesięczna kuracja na te bakterie co mi i mężowi się przyplątały, bo skoro ja je mam to on też musi - te bakterie się drogą kropelkową lub poprzez roznoszą, a leki na zrosty też tanie nie są...) Niestety większość tych leków co mi i mężowi lekarz zapisał nie jest refundowanych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:35
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej dziewczyny
Ja na maxa spiaca jestem troche zbalamucilam mezulka wiec to mi rekompensuje sennosc ale temp dzis nizsza wiec juz juz w ogole nie ludze sie na ten cykl.
Marronek i skad brac taka kase na leczenie, masakra jakas wspolczuje kochana :-* -
witam Was Kochane! ale żeście sie napisały... czytałam dobre 40 min
u mnie dzis znowu spadek chyba nic z tego w tym miesiącu
aaa i mam pytanko: czy zaznaczacie temp. jako ignorowana jak sie w nocy przebudzicie? Ja dzis sie przebudziłam, usiadłam na łózku, pogadałam troche do psa, bo na coś warczał, i położyłam sie z powrotem spać. Temperature mierze o 5, a ta sytuacja miała miejsce niedługo przed 5. Czy mogła mi wyjść niewiarygodna?? martwie sie bo leci w dół ja nie chce @ ;( -
Jak przed 5 to mysle ze mogla wplynac na pomiar. Ja w tym cyklu czesto wstawalam i stad takie rozbieznosci w godzinach pomiarow. Zignoruj sobie ta tempke albo zaznacz sobie w notatkach ze wstawalas zeby nie zapomniec kiedy to bylo
Wiola25 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Marronek i skad brac taka kase na leczenie, masakra jakas wspolczuje kochana :-*
Aż tak źle nie jest. Informatyk na szczęście trochę zarabia, a dwóch informatyków to już w ogóle
Wiola, ja bym dała żeby zignorowało tę temperaturę, tak jak radzi Kwiatuszek.Wiola25 lubi tę wiadomość
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
kwiatuszek789 wrote:Daria to moglo troszke podskoczyc przy lekkiej infekcji ale trudno wyczuc jak z reguly nie goraczkujesz.
Dziewczyny orienujecie sie ile czasu nalezy odczekac do badania armii po braniu antybiotykow?
Niestety nie A Ci w klinice nie mówili?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Albo z bardzo opóźnioną owulacjąHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kwiatuszek789 wrote:Chcialabym ale watpie bo dzis tez bylo w dol
Nadzieja umiera ostatnia
nick nieaktualnyDzień dobry moje Panie! chociaż Wy to już widzę długo nie śpicie i ostro produkujecie!
Wpadam tak migiem zobaczyć co u Was i lecę poćwiczyć. W lato będę miała albo brzuch ciężarówki albo sportowca! lol
W ogóle moja oziębła cipka zaliczyła dziś całkiem niezły skok do góry... Ale na owulkę jeszcze nie liczę bo cykl mam zawsze grubo ponad 35 dni więc to chyba za wcześnie . No ale i tak miło się na to patrzy.
Niech moc będzie z Wami! Do później!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 11:13
-
Hahaha usmialam sie z tej "cipki" natt szaaalencu
Wiola, jesli miala byc tampka zamiast cipki to i tak smialo mozemy stwierdzic ze glodnej chleb na mysli
Ja zobacze jak z testowaniem bedzie ale jak temp nie podskoczy to nie wiem czy bedzie sens. Jakby 3 maaja malpa przyszla to bym mogla testowac ostatniego maja jeszcze wiec aby tern bym przepisala. A jak nie to czerwiec i mpze jakis wczesniejszy prezent na rocznice slubu bedzie i imieniny mojej mamuski