Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek zdolna bestia z Ciebie
Daria trzymam kciuki ze to implamtacja byla
Ja w pracy do 16 ale nudze sie jak mops. Zebym chociaz neta miala na kompie... siedze i sie mecze na telu. I laduje go juz drgi raz od 8
Naczytalam sie o wystepowaniu owulacji mimo braku skoku i troche sie nastawilam pozytywniej -
nick nieaktualny
-
No ja też w pracy siedze, pracowac mi sie juz nie chce Co do mojej temp. to niestety spada ale tak jak mówiłam obudziłam sie w nocy i nie biore jej pod uwage. okres wg ovu we wtorek.. mnie troche boli brzuch jak na @ i nic poza tym.. cycki ani ani kuuurde chyba nic w tym cyklu a takie nadzieje w nim pokładałam ... męża faszerowałam witaminą C a siebie wiesiołkiem.. niby nic ale jakos wierzyłam, że może sie udać no nic.. w następnym cyklu kupuje guajazyl i mąż będzie musiał pić jak to mówią:"tonący brzytwy się chwyta" :p
-
nick nieaktualnyRaczej nie, ja tez przed tym okresem tak mialam, tez myslalam ze moze w koncu sie udalo. tez duzpo sluzu i przyszla @ i to taka bolesna ze bogu dziekowalam ze niedziela bo z lozka nie mogla wstac caly dzien, a co najdziwniejsze tylko dwa dni trwala! Normalnie tez mam sucho przed!
-
nick nieaktualny
-
Wiola25 wrote:A może to implantacja?:>
Ja mam bialutko i mokrutko.. czuje jak mi leci :p
P.S mokrutko tyż mamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:a te spadki i wyzsze temp. to moze po prstu kilkukrotne podrjscia do owul.
hmm wątpie. przynajmniej nie złyszłam o kilkukrotnym podejsciu do owulki. A u Ciebie byly kilkudniowe wzrosty temp a poźniej spadek i znowu w góre.
Owulkę powinno poprzedzić 6 dni nizszych temperatur a te "skokowe" mnimum 2 dni chyba powinny byc wyższe. Nijak ma sie wyznaczona owulka przez OF u Ciebie do tej zasady. Od 29dc masz charakterystyczny wzrost który utrzymywał sie codziennie ponad tymi temperaturami poprzedzajacymi, pozniej być może spadek implantacyjny w 37dc. Dzis czwarty dzien po tym spadku. Wg mnie za wczesnie na test jeslli jest cos na rzeczy. Beta hcg jest dopiero wytwarzana po 48h od implantacji. Test tego nie wykryje 4 dnia
Ja jeszcze upieram sie przy moim stwierdzeniu i ewentualnie @ rozwieje moje gdybanie
Ale @ to Ty prędko nie dostanieszWiola25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny