Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Daria powodzenia w nowyn cyklu wiolka trzymam kciuki za fasolke aby tam sobie juz rosla ciekawe czy u mnie jednorazowe podwyzszenie temp czy jednak doczekalam sie owu
-
nick nieaktualnyDariaa wrote:dziękuję w maju jak przyjdzie @ dzwonie zapisać nas na Inseminację nie ma na co czekać, miedzy czasie myślę zrobić test na wrogość śluzu
-
nick nieaktualny
-
cześć natt : ) miłej pracy....
dziewczyny a widziałyście dzisiejszą poradę dnia pod wykresem?? nic tylko lecieć do kina na film..i najlepiej się tam na miejscu bzyknąć...haha : DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 10:54
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:kwiatuszku, a to nie szkodzi, że mierzysz temperaturę w różnych godzinach?
W tygodniu mierze o 7 bo tak wstaje do pracy a na weekendy wylaczam budzik. Jesli zaspie to trudno mimo ze
wolalabym o stalej porze mierzyc. Zostawiam wtedy godzine pobodki organizmowi zeby wyspal sie bo jak obudze sie z budzikiem o 7 to juz nie zasne. A ten miesiac taki pokrecony bo jak psiak mi chorowal to niespokojnoe spalam czasami. Albo budzilam sie przed czasem do niej albo do kotow wstawalam. Czworonożne dzieci -
Ja tam nie wiem.. do pracy wstaje o 7, ale budzik mam ustawiony świątek, piątek czy niedziela na 5.00. termometr naszykowany, mierze, pika, zapisuje wynik w telefonie i ide dalej spac :p musze mierzyc o 5 bo co 3 tygodnie mąż ma na rano i on wstaje o 5.15, a ja razem z nim. Wychodze z psem i znowu do łóżka :p
-
dziewczyny ! co to jest no dalej! nadzieja umiera ostatnia trzeba walczyć kto nie walczy ten nie ma! głowy do góry piersi do przodu walczymy o swoje małe cudy świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiola25, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
Dariaa wrote:dziewczyny ! co to jest no dalej! nadzieja umiera ostatnia trzeba walczyć kto nie walczy ten nie ma! głowy do góry piersi do przodu walczymy o swoje małe cudy świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jest KAPITANIE! :] BACZNOŚĆ I DO DZIEŁA!lenka123321, Rubi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Dziś się nie starałyście - nie mam za dużo do nadrabiania
Wiola wygląda obiecująco Trzymam za Ciebie z całej siły kciukiWiola25 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Leniusia a co u Ciebie? nic konkretnego nei piszesz :p opowiadaj jak sie czujesz i kiedy beta
UWIELBIAM to forum Wczesniej byłam zarejestrowana na innym, ale tam wpisy były 2-4 dziennie no i tylko jeden wątek staraczkowy był.. a tu to full wypas! no i jakie TOWARZYSTWO! dziekuje dziewczynykwiatuszek789, Rubi, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:UWIELBIAM to forum Wczesniej byłam zarejestrowana na innym, ale tam wpisy były 2-4 dziennie no i tylko jeden wątek staraczkowy był.. a tu to full wypas! no i jakie TOWARZYSTWO! dziekuje dziewczyny
Miło nam
A wcześniej na jakim byłaś?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka