Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Samara całuje i tulę ;( bardzo mi przykro, pamiętaj że jesteśmy z Toba myślami.
Olcia suuupperrrrrr bardzo się cieszę, mów kochana jakie miałas objawy itd jak się czujesz? dodaj wykres chętnie zerknę. Oby dzidzia rosła zdrowo-trzymam kciuki.
p.s u mnie dziś nadal 36,5 zwarjuje gdzie ten skok?ja sie pytam???
-
Samara tak bardzo mi przykro ((( Sciskam Cie :* !!
Kochane jesli chodzi o objawy to zero Temperatura to w ogole u mnie jakas niska... Dzisiaj o godzinie 5.30- 36,3 C! A test mega pozytywny.Druga kreska mega gruba A na elektrycznym wyswietla sie 2-3 tydz ciazy Wiec kochane jestem przykladem tego ze nawet brak objawow to tez objaw !! Wczoraj rano tylko czulam dosc intensywnie jajnik czasami Dlatego skusilam sie na test I nawet nie musialam czekac na druga kreske W nastepny poniedzialek wizyta,mam nadzieje ze lekarz cos przepisze zeby nas wspomoc nawet nie wiecie jak bardzo bym chciala doczekac sie ogromnego brzuszka i za 9 miesiecy naszej perelki Kazda z nas na to zasluguje... Przeszlysmy zbyt wiele, wiec mam nadzieje ,ze szczescie sie do nas usmiechnie :*** -
Srebrzysta a jak mam udostepnic post ? Bo jeszcze na to nie wpadlam Szukam ,szukam i znalezc nie moge
-
Olcia chyba wykres?
Wchodziż na swój wykres pod spodem dajesz udostępnij wykres, zakładka Miniatura- kopiujesz ten link który tam jest i wchodzisz u góry strony w USTAWIENIA zakładka społeczności i wklejasz ten link w PODPIS NA FORUM i gotowe. Ja tez byłam taka zielona z tego ale dziewczyny mi pomogły -
Lottie żartujesz?! a masz może tamten szczęśliwy swój wykres ? w każdym cyklu niemal jak w zegarku temp. wzrastała do tych samych wartości a teraz JAKIS DZIWNY CYKL NA MAXA śluzu płodnego prawie wcale-wogóle sucho jakoś cały cykl lekarz widział piękną owulacje 15/16 dc a temeratura stoi w miejscu. Zawsze po owu juz bolały piersi-teraz cisza tylko są duże, nawet jajniki milczą. Biore 2 dzień DUPHASTON I DICLOFENAC-CZOPKI przeciwzapalne i przeciwgorączkowe od niedzieli wieczór. Czyżby to te czopki obniżały temp. wątpie.... oszaleje od tego gdybania
-
Chyba sie udalo z tym wykresem Wyswietla Wam sie ? Srebrzysta dzialaj , musi sie udac:*!!
Hej Aswalda ! witaj w najlepszym roczniku pod sloncem Tez sie starasz o dzidzie? Widze, ze masz juz synusia Gratuluje
Dziekuje kochane za wszystkie wpisy :*! Oby tym razem sie nam udalo przytulic za 9 miesiecy nasz skarb :* -
Kochana mieszkam w niemczech a tu nie ma mowy o takim czymś;/ dlatego już w piątek jedziemy do Polski i w poniedziałek na 14.30 do ginekologa. Bardzo by chciała żeby nam pomógł:* i wierzę, żeście uda ze okruszek się zadomowi i zostanie przy mamusi :*!
-
:*****!
-
Hej.
Samara, bardzo mi przykro. Trzymaj się jakoś!
Olcia, gratulacje! Oby two razem było wszystko dobrze w końcu do trzech razy sztuka.
A u mnie jednak z trzech pęcherzyków pękł tylko jeden. Odebrałam wynik progesteronu i mam 27,65 ng. Za kilka dni testuje.Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
No to maskotka mam nadzieje, że niedługo u Cb będzie też druga kreseczka;)! A ja wierzę w to,że tym razem będzie dobrze :* juz bym chciała mieć ogromny brzuszek żeby w to uwierzyć:* 3mam kciuki za Cb;)! Kiedy dokładnie Testujesz;)??
-
Kochana zawsze w dzień @ mnie mulil brzuch i teraz dzień przed testem tez się tak dziwnie czułam przez 5 minut i jeszcze mówiłam do męża, że zaraz @ dostane... No i czasami czułam jajnik ale stwierdziłam, że to moje urojenia no i jeszcze parę dni przed testem swedzialy mnie piersi;)ale nie wiem czy to też objaw a ogólnie się czuje bardzo dobrze,jakbym w ciąży nie była;) czasem czuje prawy jajnik;) i robie sobie drzemki po południu;) a Ty jak się kochana czujesz;) widzę ze tempka ładnie się pnie do góry;) kiedy teraz masz termin @?