Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:Wiecie ja Franka urodziłam na 5 rocznice ślubu takze tego
Samara jak samopoczucie? Termin masz na listopad czy jeszcze październik? Bylas juz na usg?
Termin wg lekarza 11-11-2016 a wg usg 19-11-2016.
Ponowną wizyte mam 14-04, na poprzedniej jeszcze nie było widac serduszka.
Czuje się dobrze, tak jakbym w ogóle nie była w ciąży, żadnych zmian.
Ja też juz tydzień temu zakupy zrobiłam. Nie znoszę przed światecznego przepychania się w marketach więc zapobiegawczo zawsze robię zakupy wcześniej.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nooo przydadzą sie w piątek 1 kwietnia na 21 wizyta u gina bo uparł sie że wtedy mam być a wejde pewnie koło 22 a rano na uczelnie ehh super. Trzymajcie kciuki kochane żeby moja okropna torbiel się zmniejszyła i żebym nie musiała iść na laparo... i za to żeby był piekny pęcherzyk na drugim prawym jajniku to będzie 15 dc to tak akurat
-
Cześć.
Kamila, trzymamy w takim razie mocno kciuki. Koniecznie daj znać po wizycie. U mnie całkiem ciekawa sytuacja. W tym cyklu znowu miałam stymulowana owulacje i się okazało, że wyhodowałam 3 piękne i gotowe do pęknięcia pęcherzyki. Dostałam również pregnyl na pęknięcie. Teraz dwa-trzy dni intensywnych starań. Może przy trzech pęcherzykach w końcu się uda? Mam zwiększone szanse.Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
maskotka mam tak jak ty- susza susza w tym cyklu co jest'? w sumie to chyba 1 raz. wczoraj 14dc a tu lepki śluz grudkowaty a zawsze juz miałam wodnisty i powoli robił się płodny z niego. Dziś wizyta oby nie okazało się że mam iść do tego cholernego szpitala z tą torbiela. Pozdrawiammmmm )))) a gdzie nasz Marronek wpadła by się chociaż na chwilkę i Daria też bo bez nich pusto
-
Witajcie Kochane ja wczoraj wieczorem byłam na wizycie... TSH wreszcie zbliżyło się do ciążowego poziomu, od dziś biorę Proverę na wywołanie okresu i w nowym cylku stymulacja Puregonem... Trochę się boję tych zastrzyków, że coś zrobię źle, ale już się nie mogę doczekaćStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Srebrzysta mi też pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja. Zawsze miałam piękny śluz płodny, a tu taki numer. W każdym bądź razie już po staraniach. Jutro idę na usg żeby potwierdzić owu a później pewnie będę musiała zrobić badanie progesteronu. Ciekawa jestem ile pęcherzyków pękło.
Lottie, najważniejsze że coś się zaczyna dziać. Dasz sobie radę Dojdziesz do takiej wprawy że będziesz mogła sobie robić te zastrzyki z zamkniętymi oczamiKsawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
Srebrzysta, Adk jak po wizycie;)??? Spowiadać się tutaj;)!!
-
po wizycie dupa blada moja torbiel ma sie dobrze ostatnio była mniejsza o 1cm a tu kur...* nagle jest idealnie taka jak na pierwszej wizycie 5,34 zastanawiam się czy on sie nie pomylił czy coś bo to dziwne że idealnie taki sam wymiar i mimo 10 dni Dupka zamiast zmniejszyć sie jeszcze to z powrotem to samo. Była 22 godzina i moze był zmeczony i kliknoł se na obraz z poprzedniego usg?tymbardziej ze w tym miesiącu mnie nie bolała, Wiem naiwna jestem ale nie moge uwierzyć w tego pecha i laparoskopia na czerwiec nieunikniona a póki co się starać mamy tylko uprzedził że z tym ciężko będzie zajść ale to byłoby najlepsze rozwiązanie.
Z optymistycznych wieści z prawego była owulka prawie na oczach gina. Powiedział że albo jest teraz albo w najbliższych godzinach bo endometrium owulacyjne, kanał otwarty tzn jajowód?(nie wiem taka jakby szyja- widziałam) i otoczka cieniutka. Wiec były i są intensywne serduszkowania ale co? temperatura wogóle nie wzrosła co to znaczy?????????????? bo już nie wiem -
Srebrzysta ja to bym obstawiła 11 dc :)Starajcie sie caly czas:) Trzeba byc dobrej mysli :**
Samara mniejmy nadzieje ,ze to nieznaczące plamienie! Daj koniecznie znac po wizycie :* 3mam kciuki za |Was!!
A ja dzis - w 27 dc ujrzalam grube dwie kreseczki na tescie Mam nadzieje ,ze tym razem okruszek nas nie opuści tylko będzie sie trzymal mamusi :***