Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a no właśnie w tamtym miesiącu działy się różne dziwne rzeczy :uderzenia goraca i ogólnie gorąco mi było, piersi chciały eksplodować, bóle jajników itd pierwszy raz taki cykl i 1 z duphastonem a nic z tego. A teraz znów mam duphaston a jest w sumie względna cisza piersi troche wrażliwsze od paru dni i duże czyli normalka, jajnik prawy czasem leciutko smyra, wczoraj tak jakby mnie ktoś szcypał w brzuch ale to chwilke i no i ta dziwna temperatura w I fazie niska jak nigdy,susza a teraz powoli rośnie o 1 stopień. wydaje mi sie ze nic z tego.
Wiesz mi chodzi mi o to że miałaś przeczucie, czułaś że jesteś w ciąży. Ciekawa jestem jak to jest -
Hej Kochane, czasem zagladam do Was zeby zobaczyc czy juz wszystkie macie dwie kreski, zaczynalam tutaj i bardzo mocno Wam kibicuje! Wysylam Wam mnostwo ciazowych wibracji i pozytywnej energii, wiosna przyniesie cos dobrego! Pozdrawiam Kochane:)
-
Kochana ja nie chciałam o tym myśleć, że się udało,bo się poprostu bałam;) ale jak robiłam test, to wiedziałam że będą dwie kreski;) my juz po pierwszej wizycie,w której był tylko pecherzyk. We wtorek kolejna wizyta,czekamy na zarodka naszego kochanego;) a za dwa tyg następna wizyta i jak będzie Serduszko, to zaczynam robić sobie Zastrzyki clexane ! Srebrzysta ja u Cb czekam na zielony finał dalej temp wyższa;) 3mam kciuki mocniutko!!!!!
-
kochane nic z tego w piatek miałam mocny ból miesiączkowy trwał godzinę i sam przeszedł wiec myslałam że to @ a tu zdziwko nie przyszła, w sobote tempka spadła ale @ nie było widac brzuch tez nie bolał więc myślę może coś będzie-całą sobote cisza???
w niedzielę rano temp. skoczyła do 36,85 a za godzinę okropny okropny ból miesiączkowy i @ tylko taka słabiutka na pograniczu plamienia więc czekam czy się rozkręci. Dlaczego ta tempka skoczyła?miałyscie tak kiedyś -
srebrzysta jak dla mnie to nie była miesiączka tylko plamienie implantacyjne poczekaj kilka dni i testuj oby pojawiły się 2 kreski...
Chociaż ja to pewnie bym już dzisiaj test na Twoim miejscu zrobiła
A ja od dziś zaczynam kłuć się Puregonem... Boję się strasznie co z tego wyjdzie...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Srebrzysta, może zrób ten test i w razie czego umów się do lekarza... Znam wiele kobiet, które przez pierwsze miesiące ciąży miały takie plamienia...
A Puregon to lek na stymulację owulacji...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
wiesz poczekam do jutra jak się sytuacja rozwinie. a tak z innej beczki czy wasz facet miał badanie nasienia bo nie wiem czy wziąść takie ogóle zrobić czy te za 250 zł lekarz nic nie mówił i jesteście z okolic katowic,tychów gdzie najlepiej je wykonac?
-
W takim razie czekamy na jutrzejszą poranną wiadomość mój mąż miał badanie 2 razy z czego raz przy okazji inseminacji i to było bezpłatne a za pierwsze płaciłam 100 zł... Niestety nie wiem jak to wygląda w Twoich okolicach, bo ja jestem spod Poznania... Pierwsze badanie mieliśmy po 1,5 roku starań jak byłam na badaniach w szpitalu...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Mój mąż również miał takie za 100 zł... Myślę, że jak na pierwsze badanie wystarczy takie zwykłe bo ono już dużo powie ile czego jest i czy w prawidłowych normach, gdyby było coś nie tak no to już bym poleciała na bardziej szczegółowe badania.
Ja dziś umówiłam się na kolejną wizytę u lekarza, głównie po to by dostać receptę na kolejną stymulację owu... Za namową lekarza zaczniemy już w następnym cyklu. Nie ma na co czekać....32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
hej kobitki nie testowałam bo: wczoraj jakby ciut wieksze krwawienie i juz z błonami( soryy za szczegóły) dziś rano znów taki ból miesiączkowy że myslałam że po ścianach będe chodzić a to 3 dzień! wziełam nospe forte i apo naproxen i przeszło ale od rana krwawienia brak.Normalnie jakieś jajca!!! w dodatku piersi jakby dalej boląi duże ale nie mam żadnych objawów ciąży. Myśle że to z powodu mojej torbieli 5cm zaraz po okresie lece na usg.
My kobitki to przesrane mamy jak nie urok to sraczka -
Dziewczyny wy musicie sie stymulowac żeby miec owulacje ale przynajmniej zachodzicie w tą ciążę a ja mam cykle regularne jak w zegarku owulka zawsze koło 15-18 dc piękny pęcherzyk, endometrium super, faza lutealna 12-15dni i za przeproszeniem gówno z tego już nie mam siły. Żebym chociaż wiedziała co mogę leczyć ;(
-
Srebrzysta umów się do lekarza skoro coś Cię niepokoi, ale zrobienie testu Ci raczej nie zaszkodzi... Ja prawie 3 lata walczę o dziecko i pomimo tego, że po stymulacji udało się 2 razy zajść w ciążę to obydwie straciłam i uwierz mi, że wolałabym, żeby nie udało się zajść w ciążę niż przeżywać te 2 straty...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
wiem kochana nie zrozum mnie źle! to przez co przeszłyscie to najgorsze co może przydarzyć się matce-kobiecie wiem że nawet jakbym chciała to nie będe w stanie sobie wyobrazić przez co przeszłyście ale chodzi mi tylko o ten fakt że wiecie że jestescie zdolne do zapłodnienia a ja nie wiem czy mam jakiś ubytek czy coś... ;( skoro wszystko jest takie książkowe a ciąży dalej brak może to jednak nasienie mojego męza.... jutro umawiamy się na badanie
-
Srebrzysta, ale ja nie miałam nic złego na myśli... Przepraszam jeśli tak mnie zrozumiałaś... Wszelkie badania i podejrzenia o to, że coś może być nie tak lekarze dopiero po roku uważają za zasadne... Możecie zrobić badanie nasienia, kosztuje nie wiele w porównaniu do innych badań i wtedy się przekonacie czy z tej strony należy leczyć...Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc