Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
może zagości nadzieja ale jak już słysze w pracy te głupie zagadywania kiedy sie w końcu postaramy, że już długo po slubie i nic , a czy to zawsze zaraz po slubie musi być dziecko??!!!, my dopiero teraz dojrzeliśmy do tego żeby być rodzicami.Ludzie to barany szkoda że nikt nie pomyśli że może nam robi przykrość ahhhhhhhhh jeszcze ta pogoda
-
Też się nasłuchałam, że już prawie 3 lata a dziecka brak i to spojrzenia z ukosa.... wrrrr jak sobie przypomne to mną telepie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:08
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
srebrzysta wrote:może zagości nadzieja ale jak już słysze w pracy te głupie zagadywania kiedy sie w końcu postaramy, że już długo po slubie i nic , a czy to zawsze zaraz po slubie musi być dziecko??!!!, my dopiero teraz dojrzeliśmy do tego żeby być rodzicami.Ludzie to barany szkoda że nikt nie pomyśli że może nam robi przykrość ahhhhhhhhh jeszcze ta pogoda
-
Ja porobiłam zakupy już wcześniej i zamroziłam, więc teraz nie muszę stać w kolejkach ale za to dzisiaj ma urlop i sprzątam, bo przez to moją grypę ostatnio chałupa brudem zarasta a później pieczenie, gotowanie, żeby jutro mieć wolneStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc