Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak miło, dziękuję na pewno będę do Was zaglądać i każdej z Was kibicować założyłam wątek na belly, zobaczymy czy jakieś siedlczanki się odezwą
Podaję namiary na Sprawkę i na Łazukę, chociaż do problematycznych zajść i ciąż zdecydowanie polecałabym Sprawkę (jak leżałam w maju na patologii pielęgniarki po cichu mi mówiły, że każdy z nich jest w porządku, ale Sprawka od problematycznych ciąż - najlepszy. A Sprawka, Łazuka i Sawczuk pracują razem w wojewódzkim)
dr Jarosław Sprawka- ul. Szkolna 16 / 34 tel. 256331188 i kom. 507004925 proponuję dzwonić w poniedziałki, wtorki i czwartki między 16 a 20.
dr Benedykt Łazuka - ul. Rynkowa 4/63 tel. 606294677 w tamtym roku przyjmował we wtorki i czwartki między 16 a 20.
santoocha lubi tę wiadomość
-
Łazuka 130 zł za wizytę + usg
Sprawka 100 zł za wizytę i usg, a jak już się jest w ciąży i są bardzo szczegółowe badania pierwszego i drugiego trymestru to wtedy 180 zł, ale to raz na cały trymestr, ogólnie 100 zł wizytasantoocha lubi tę wiadomość
-
https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/siedlce-i-siedlczanki-jestescie-tu,2503.html link do postu, który utworzyłam, jak widać pchają się drzwiami i oknami, że nie nadążam z odpisywaniem
santoocha, poczekaj jakieś 12 tygodni, jak się poruszy po raz pierwszy to poczujesz to totalnie!
rewelka u Łazuki 130 za wizytę z usg a u Sprawki 100 zł za wizytę z usg. U Sprawki pamiętam monitoring 30 zł.
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarusia wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/siedlce-i-siedlczanki-jestescie-tu,2503.html link do postu, który utworzyłam, jak widać pchają się drzwiami i oknami, że nie nadążam z odpisywaniem
było założyć wątek na ogólnym, może więcej osób by się ujawniło :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 21:07
karusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KArusia, z tymi cenami to mi kiedyś ktoś mówił, że oni właśnie biorą 100 za wizytę plus ileśtam za usg, ale tak to jest jak ktoś komuś powiedział, i sobie dokładają konkretnie
W tym przypadku dr. Z wcale mało nie bierze teraz to już jak reszta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy wrote:Jestem realistką
Ja tu niby przed ovu, a mam dużo białego mlecznego śluzu, takiego jak zawsze mam po owu. Człowiek nie nadąża Nic nie rozumiem Ale już mam to gdzieś
To przestań rozumieć
Ja robię pomiary tylko dla gina, resztę olewam. Tak jak wcześniej lookałam na swój wykres po 10 razy dziennie tak teraz nawet mu sie nie przyglądam. Nanoszę dane i cześć
Na moim drugim wątku plotkowym dziewczyny w ciążę pozachodziły z wynikami z którymi nie powinny zajść trza się zdać na los i tylekarusia lubi tę wiadomość