Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haj, dawno nie zaglądałam do was
napisze co u mnie
dziś chyba 14 czy 15 dzień jak biore Bromergon i nie wiem czy to ma wpływ ale w tym cyklu mialam tak duzo sluzu jak juz dawno nie bylo, moze to miec jakis wplyw ?
Monitoruje cykl i wczoraj mialam juz duzy pecherzyk prawdopodobnie mogl peknac ale w czwartek sie okaże bo ide na koejny monitoruing.
Troche bylo przytulanka, ale nie wiem czy 3 dzien z kolei to plemniki sa dobre zeby zaplodnić ... ? jak myslicie hm ... ?
A propo, jak wczoraj bylam na wizycie to jedna dziewczyna przede mna byla na monitorowaniu i okazalo sie ze przy piewszym cyklu udalo sie zapłodnić jajeczko, ale byla szczesliwa tylko pozazdrocic tak szybciutko niektorzy maja farta:)
-
nick nieaktualny
-
No własnie, dziewczyny a oznaczałyście u siebie witaminę D? Jeśli lekarz Wam nie zlecił zróbcie sobie na własną rękę. Ja miałam robioną na początku września, od razu po wakacjach, gdzie po dawce wakacyjnego słońca powinnam jej mieć naprawdę dużo i okazało się, że mam blisko niedoboru i Sprawka przepisał mi vigantoletten1000 (lepszy niż ten bez recepty) i proszę, po miesiącu brania dzidzia! Ale nie wiadomo czy to dzięki wit. D czy chęci posiadania psa
Marl202, mi lekarz powiedział, że jak jest owulka, to trzeba się tulić ile się da Jakość wojowników nie ma tak dużego znaczenia, przetrwają i tak najlepsi