Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:No zapomniałam o nowych koleżankach wybaczcie. To jest dr Makowski z przychodni wojskowej polecony mi przez Czarnule za co jej z całego serca dziękuje bo nawet o nim nie słyszałam
Cieszę się, że Ci podpasował U niego się zawsze długo siedzi, bo on jest taki szczegółowy i sporo się schodzi na rozmowie
Ja teraz idę do niego 6.02 Zrobię 24.01 badania krwi i pójdę na wizytę zeby je odebraćJus1985 lubi tę wiadomość
-
rewelka wrote:Jus i czemu podjął decyzję aby USG nie robić? Sory że się tak pytam, ale po prostu ciekawska jestem
Bo nie ma takiej potrzeby, że i tak robimy wszystko żeby było dobrze i więcej zrobić nie możemy. Usg byłoby dopochwowo a mi po badaniach śluz się różowi więc nie często lepiej jak dla mnie. Ale jak się uprę to żeby dzwonić ale w lutym i tak trzeba będzie zrobić.
Ufam mu więc nie robie poczekam, wytrzymam oby tylko było wszystko ok -
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:I dziś znowu plamienie, delikatniejsze niż przez ostatnie dni, ale myślę, że może to być przez progesteron, jeszcze w lutym spróbuję z bromkiem (jak mi rodzinny przepisze) i luteiną, bez lekarza
Zreszta co Ty się na luty nastawiasz ja tam myślę że jeszcze w styczniu zielono u Ciebie będzieCzarnula87, rewelka lubią tę wiadomość
-
Lucy, grunt że już o tym wiesz! A tak nadal być myślała że była owulka i jarała się każdym dniem przed @, że może nie przyjdzie. Jest wiedza, będzie nacelowane działanie!
A ja dziś zrobiłam pyszną lasagne Generalnie gotuje moja teściowa, bo my pracujemy codziennie do 20, więc nie mam kiedy. Za to w niedzielę kuchnia należy do mnie. Na wiosnę rozdzielamy się z teściami,oni zajmują dół domu, my górę. I wtedy z chęcią sama sobie pogotuję, będąc na swoim.
Teraz popijamy winko i bierzemy się za seans filmowy (należy nam się, pracujemy min 55 godzin w tygodniu, często więcej).
Miłej niedzieli!