Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
O, Kapitan Phillips dobry! My wczoraj obejrzeliśmy Snitcha , niezły choć nie powala. A ostatnio wzięło nas na seriale, przerobiliśmy Grę o tron, Dextera, The Killing, Mentalistę.
Mój był przed chwilą w naszym wioskowym barze po fajki (zabiję go kiedyś za to) i wygadał się właścicielce, że planujemy dziecko! Aż mnie zaskoczył, bo wydawało mi się że bardziej mi zależy, poza tym umawialiśmy się że nie mówimy nikomu aż do bardziej zaawansowanej ciąży. Coś czuję że zaraz po + teście dowie się cała wieś...
W każdym razie barmanowa pracuje w siedlcach jako położna i poleciła mi Łazukę albo Sprawkę. A ja właśnie w Łazukę celowałam -
cześć dziewczyny!
Lucy tulę! Doskonale Cię rozumiem, też strasznie żałuję, że nie poszłam i że M nie poszedł na badanie wcześniej, 17 nieudanych cykli za nami.. no i nie mam pojęcia jak długo jeszcze droga. Jeżeli po powtórzeniu M badań, okaże się, że to rzeczywiście prawda, to naturalnie nie ma szans, a my nie mamy na tyle oszczędności aby wystarczyło na in vitro i błędne koło się zamyka. Aj
Spójrzcie na mój wykres, jakże jest pięknie ciążowy Choroba mnie wzięła i leżę w łóżku, nos zatkany.. Nie poszłam dziś do pracy, przeleżę jeszcze ten jeden dzień.
Rewelka myślę, że śmiało możesz zrobić teraz progesteron, jeżeli będzie poniżej 10 to wiadomo, że jest go za mało, a owulka była. Sprawdzisz sobie