Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:A jeszcze dodam, ostatnio odkryłam waniennki dla dzieci dopasowane anatomicznie, ale fajny wynalazek, nie trzeba się bać że dziecko się zsunie.
Np. coś takiego:
http://allegro.pl/wanienka-anatomiczna-komfort-tega-stelaz-i3889114791.html -
Jus1985 wrote:Piękne te smoczki mi bardziej te dla chłopców przypadły do gustu. Chociaż ten mocherowy różowy berecik też słodki. A gdzie można takie kupić?
Apteka Na Zdrowie przy Rynkowej
Ta w Biedronce
Mamy aktualnie 20% rabatu -
nick nieaktualnyHej hej taka wanienke my mielsmy dla Michasia. Bardzo fajna sprswa. Duza jedt. Ma miejsce do polozenia dziecka. A jak juz jest starsze to tu gdzie nozki jest suoer miejsce do posadzenia dziecka. Obie pozycje zabezpieczonr ze dziecko sir nie slizga. Tak wiec bardzo polecam )
Smoczki sliczne. Aczkolwiek u nas krolowaly z avent Mlodemu zadne inne nie pasowaly -
nick nieaktualnyJa dzisiaj na 15 do 23. Mam nadzieje zze szybciutko mi zleci praca. I ze bedzie nas troche a nie jak wczoraj ze sama na kuchni bylam w pewnym momencie Dobrze ze ruchu nie bylo wczoraj ) Za to jutro i w czwartek wooolnee!!
Ovu wyznaczylo mi w koncu pierwszy raz owulacjegruba krecha szok chociaz podejrzewam ze to i tak cykl bezowulacyjny. Ale mimo wszystko milo zobaczyc -
Jus1985 wrote:Pisselini jak pracujesz w tej aptece to w niej kupiłam test ciążowy
Może Ty mi sprzedałaś taki trefny i ten szczęśliwy też
a kiedy to było? )
Byłabym
przeszczęśliwa !!!
Pamiętasz jak wyglądała osoba sprzedająca?