Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki. Jutro mam u niego wizytę, bo mojej lekarz nie będzie. Miałam dostać bromergon i instrukcję jak go brać, ciekawe czy on mi wypiszę czy umyje rece... A tak w ogóle to chyba jak nie pojdę prywatnie to ciężko będzie z rozwiązaniem moich problemów, bo na kasę to raczej się zejdzie ze szybciej przekwitnę ...
-
marl202 wrote:Dzięki. Jutro mam u niego wizytę, bo mojej lekarz nie będzie. Miałam dostać bromergon i instrukcję jak go brać, ciekawe czy on mi wypiszę czy umyje rece... A tak w ogóle to chyba jak nie pojdę prywatnie to ciężko będzie z rozwiązaniem moich problemów, bo na kasę to raczej się zejdzie ze szybciej przekwitnę ...
a jak przyjmuje jutro bo mam rp do poprawy? -
czesc dziewuszki, dzisiaj czuje sie na tyle lepiej ze nadrobiłam wszystkie strony, swoja droga sporo naskrobałyście. Wiecie może czy gdzies w pobliżu sdl jest jakies miejsce gdzie mozna pojechac na weekend i fajnie spedzic czas w zimie? Albo gdzies żeby mozna było pojechać na cały dzień z 7 letnim dzieckiem żeby sie nie nudziło?
I mam jeszcze pytanie czy wasi lekarze mają usg 3d/ 4d albo chociaz możliwość nagrania płytki z usg?
Lucy czym się różni lutka doustna od dopochwowej? Jakoś inaczej działają? I jeszcze apropo luteiny to jest któraś refundowana i na dobrze wystawioną receptę kosztuje pare złotych podobno. mamy farmaceutkę może coś wie na ten temat? Pozdrawiam Was i miłego weekendu życzę -
Muszę, bo mi się leje z zatok strasznie. I w ogóle musiałam mieć w dzień lekką gorączkę, bo tak mi się język plątał, że musiałam się megaskupić, żeby mówić logicznie i zeby mnie klienci zrozumieli.
Dziś jest już lepiej, więc nic nie zamierzam brać.
Ale czuję że @ jest tuż za rogiem, więc nie wiem czy zdążę zatestować w niedzielę. -
nick nieaktualnyHej.
Ja chodzilam do Demczuka w ciazy - cham gbur i dupek! Bardzo szybko o zmienilam. Nie chcial odpowiadac na pytania mimo ze to moja pierwsza ciaza byla. Nic nie tlumaczyl. Wzzystko w.neci musialam sama sobie szukac. A jak dostalam plamien i wyladowalam.w.szpitalu z zagrazajacym poronieniem to to olal. Z wielka lacha mi poszpitalne l4 wystawi. A potem juz jie chcial mi go kontynuowac. Tak wiec.serdecznie odradzam
lutki sa dwie dopochwowa i pofjezykowa. Magda pewnie wiecej napisze. Podjezykowa moz byc stosowana doustne i dowciapnie. Dopochwiwa tylko doeciapnie. Refundowana lutka kodztuje ok 9zl osttnio kupowalam.
Mi ginekolog.terwz.powiedzial na wizycie ze luteina brana w tak malych iloscich (ja biore 10 dni 2x1 tab) nie ma wiekszego.wplywu na blokowani owulacji no ale kazdy organizm jest inny