Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm, to może ja bym po prostu sobie Costangus kupiła, miałam podwyższoną nieznacznie, teraz mi spadło, to może warto nią kontunuować.
Lucy zgadzam się z Tobą tańczącego Justina w garniturze można oglądać i oglądać
Marl ja polecam stosowanie bromka dowcipnie, ja tylko tak brałam i ni emiałam żadnych skutków ubocznych (1x dziennie)
Madzia, ta czarna z jury to Chylińska, ona to ma głos... teraz robi pop, ale jej dawne piosenki, ja ją bardzo lubie, ale może dlatego, że ja też słucham wszystkiego łącznie z hip-hopem, rokiem, i innymi dziwnymi rzeczami
Też bym wolała iść na wkręconych, ale może być problem z mężem on twierdzi, że nie lubi nowych polskich komedii...
Ovu chyba u mnie nie było i nie będzie, chociaż ciutke mnie rano zawsze gardło boli, ale to raczej nie od tego zaniżone.
Dzień Dobry
-
Santoocha spokojnie bez ciśnień to dopiero 2 cykl, wiem że byś chciała jak najszybciej ale tak się nie da. Organizm będzie wiedział kiedy będzie gotowy na ciąże i wtedy wyjdzie. Psychika też podobno robi swoje.
Chciałam spytać o lekarzy w Łukowie ale to chyba ciężki temat i raczej nic się nie dowiem, nie chcę naciskać, mało mi się dziewczyna nie popłakała -
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Hm, to może ja bym po prostu sobie Costangus kupiła, miałam podwyższoną nieznacznie, teraz mi spadło, to może warto nią kontunuować.
Lucy zgadzam się z Tobą tańczącego Justina w garniturze można oglądać i oglądać
Marl ja polecam stosowanie bromka dowcipnie, ja tylko tak brałam i ni emiałam żadnych skutków ubocznych (1x dziennie)
Madzia, ta czarna z jury to Chylińska, ona to ma głos... teraz robi pop, ale jej dawne piosenki, ja ją bardzo lubie, ale może dlatego, że ja też słucham wszystkiego łącznie z hip-hopem, rokiem, i innymi dziwnymi rzeczami
Też bym wolała iść na wkręconych, ale może być problem z mężem on twierdzi, że nie lubi nowych polskich komedii...
Ovu chyba u mnie nie było i nie będzie, chociaż ciutke mnie rano zawsze gardło boli, ale to raczej nie od tego zaniżone.
Dzień Dobry
Co do ovu to jeszcze nic nie przesądzone. Ty jestes teraz bez Bromka czy jak?
-
Jus1985 wrote:Santoocha spokojnie bez ciśnień to dopiero 2 cykl, wiem że byś chciała jak najszybciej ale tak się nie da. Organizm będzie wiedział kiedy będzie gotowy na ciąże i wtedy wyjdzie. Psychika też podobno robi swoje.
Chciałam spytać o lekarzy w Łukowie ale to chyba ciężki temat i raczej nic się nie dowiem, nie chcę naciskać, mało mi się dziewczyna nie popłakała
Oj to lepiej nie poruszaj tego tematu. Ja i tak nie zamierzam tu się leczyć, nie tylko u ginekologa, ale u żadnego specjalisty. Tylko rodzinnego mam tu, u którego zresztą jeszcze ani razu nie byłam.
Wiem, że to dopiero początki starań, ale mnie trochę ciśnie sytuacja ekonomiczna. Jeśli zdążę urodzić w 2014 roku= dostanę wysoki zasiłek macierzyński (ponad 5000zł)= jest kasa na pracownika.
Jeśli urodzę w 2015 nici z zasiłku, i nie sądzę żebym zarobiła jeszcze na pracownika.
No ale nic to. Trzeba próbować dalej. Może uda się w najbliższych dwóch cyklach. -
rewelka wrote:Hm, to może ja bym po prostu sobie Costangus kupiła, miałam podwyższoną nieznacznie, teraz mi spadło, to może warto nią kontunuować.
Castagnus jest duuużo słabszy od Cyclodynonu!!! ze 13razy!!!!
nie warto!
a pokaywałaś mu zwiastun?
-
Santocha ja już po 8 nieudany "zdrowych" cyklach, w ubirgłym roku od lutego po poronieniu 4 miesiące miałam wyjęte...i nawet podcas tych miesięcy miała nadzieję że się uda...i nic...
wg mnie u mnie psychika blokuje...zobaczymy co powie gin na progesteron...
na przyszłej wizycie mam zamiar wypytać go o wszystko
!!!!
taki jest m.ój plan...
w og.óle czuję że to będzie dobry rok!!!!
Zacynam spełniać swoje postanowienia!
np.: przełamałam swój strach przed stomatologami!! i juz była na jednej wiycie, prede mną druga w tym tygodniu! dzięki temu radość czuje w sercu!
no i w sercu czuję inne nastawienie dot. starań...ale nie potrafię ich opisać ) hm...taki spokój czuję )
MINIKA
kilka stron temu pisałam o swojej prolaktynie ) -
Kupiłam sobie castagnusa i testy owulacyjny (ostatni raz w aptece, są za drogie... ale nie mam czasu z allegro)
Ja miałam prolaktyne 28,35 a po obciążeniu 263,88, ostatnio badałam 14-01-2014 i mi wyszło 9,28, mam nadzieję że po odstawieniu mi nie wzrosła. -
nick nieaktualny