Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Szukam dobrej Pani ginekolog w Siedlcach. Najchętniej na nfz. Wspominałyście o dr Podgórzak. Możecie napisać o niej coś więcej?
Inne sugestie też mile widziane
-
AnikaX wrote:Ja polecam dr Pieszlską przyjmuje w FEMINIE na NFZ
Dzięki
Znalazłam o niej tylko jedną opinię. Niestety niepochlebną. Więc jest 1:1
Wolałabym kogoś pewniejszego. Może inne pomysły?
Ps. dlaczego dobrzy ginekolodzy to zazwyczaj faceci? -
Ja też wolę lekarzy facetów. Odnośnie dr. Podgórzak też słyszłam o niej dobre opinie, z tym, że idąc się zapisać na NFZ czeka się pół roku, ew. tak jak w moim przypadku Pani w rejestracji tak koło września powiedziała, że nie ma możliwości zapisu
Anika napiszesz coś więcej o dr. Pieszalskiej? w jakich godzinach przyjmuje jakie ma podejście, i czy dobra jest do starań. -
AnikaX wrote:Ja np. wole facetów. Choć dla mnie ta Pani doktor jest ok.
A muszą być siedlce?
Mogą być spoza Siedlec bo już troszkę zniecierpliwiona jestem szukaniem. Rozważę wszystko.
-
rewelka wrote:Ja też wolę lekarzy facetów. Odnośnie dr. Podgórzak też słyszłam o niej dobre opinie, z tym, że idąc się zapisać na NFZ czeka się pół roku, ew. tak jak w moim przypadku Pani w rejestracji tak koło września powiedziała, że nie ma możliwości zapisu
Ja niestety jestem z tych co przy ginekologach płci męskiej ostro się stresują
Kiepsko z tymi zapisami w takim razie. Czuję, że nie będę miała wyjścia i będę musiała się przełamać. -
rewelka wrote:
Anika napiszesz coś więcej o dr. Pieszalskiej? w jakich godzinach przyjmuje jakie ma podejście, i czy dobra jest do starań.
Pani doktor przyjmuje 2 razy w tygodniu, na wizyte czeka się różnie od kilku dni do dwóch tygodni. Zawsze na wizycie robi usg. Ogólnie na mnie zrobiła dobre wrażenia, a byłam u niej dopiero 2 razy. To ona właśnie poleciła mi ten Inofolic. Powiedziała, ze jak po 3 miesiacach się nie uda to oznaczymy hormony.
-
mad8 wrote:Ja niestety jestem z tych co przy ginekologach płci męskiej ostro się stresują
Kiepsko z tymi zapisami w takim razie. Czuję, że nie będę miała wyjścia i będę musiała się przełamać.
To ja Ci polece ginekologa, który przełamałuje stres od pierwszej minuty i jest świetnym fachowcem. Nazywa się Jakub Tomaszewski (ogólnie to jest z Białegostoku). Przyjmuje 2 razy w miesiącu w przychodni ESCULAP w Łosicach. Byłam u wielu, ale lepszego od niego nie znam. Podchodzi z szacunkiem do kobiety. Jest bardzo sympatyczny. Wizyta trwa około 30 min. a wydaje się ze to chwila. W necie są o nim opinie więc możesz poczytac sobie. Ja w każdym razie polecam.