Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Panmed to jest prywatna przychodnia czy nfz? Podgórzakowa nadal tam przyjmuje?
Sorry za te pytania ale dopiero mam się przeprowadzić do Siedlec i jeszcze się nie orientuję -
Panmed jest prywatną przychodnią. Na NFZ masz Centrum Zdrowia Matki i Dziecka na Kleebera, Femina na Wojska Polskiego, Salus na Piłsudskiego, oba szpitale, Przychodnia na Mazurskiej i z mojej wiedzy to wszystko.
Odnośnie dziś ja od kiulku dni mogę zarażać tylko złym nastrojem, więc się mało odzywam
A Lucy z tego co pamiętam, teraz skacze i piszczy jak nastolatka na koncercie BSB -
nick nieaktualny
-
A Podgórzak przyjmuje w którejś z NFZ-owskich przychodni czy tylko prywatnie?
Czarnula87 pisałaś chyba, że ona robi usg w którymś szpitalu? Czyli, że nie pzryjmuje, tylko samo usg?
Miłego wieczoru wszystkim -
nick nieaktualnyOna w wojskowej przychodni robi usg tylko, bo tam jest dwóch ginów którzy przyjmuja na nfz - makowski i jakas tam jeszcze.
A z tego co wiem (koleżanka ciążę u niej prowadziła) to tylko prywatnie przyjmuje, bo ona jest z-cą ordynatora na starowiejskiej na położ.-gin. i chyba dlatego tylko prywatna praktykę ciągnie -
Czarnula87 wrote:Ona w wojskowej przychodni robi usg tylko, bo tam jest dwóch ginów którzy przyjmuja na nfz - makowski i jakas tam jeszcze.
A z tego co wiem (koleżanka ciążę u niej prowadziła) to tylko prywatnie przyjmuje, bo ona jest z-cą ordynatora na starowiejskiej na położ.-gin. i chyba dlatego tylko prywatna praktykę ciągnie
Tego się obawiałam, bo nie mogłam jej na necie wyszperać (poza gabinetem prywatnym). Zastanawiam się jeszcze nad Kamont o której też wspomniałaś.
-
rewelka wrote:O Kamontowej różne opinie są, jak bardzo chcesz na NFZ to spróbuj może na Kleeberga albo w Feminie?
Kamont ponoć właśnie na Kleeberga przyjmuje i spośród pracujących tam kobiet ma w necie najlepszą opinię.
Nie mam pojęcie kto przyjmuje w Feminie. Znalazłam tylko Pieszalską a ona ponoć niezbyt dobra. -
Lucy widziałam reportaż z koncertu w tvn. Faktycznie trochę facetów było.
-
W dzień dobry tvn. Widziałam tylko część: wywiad z dziewczyną z publiki, migawki widowni i chłopaków
-
Lucy wrote:Ta Pieszalska to chyba i w Poliklinice siedzi jak się nie mylę. Razem z Mikszyńską do której pare razy posżłam po leki. Takie giny to tam raczej mało warte są
No właśnie to mnie martwi. W dodatku w dbtvn znów pokazali kolejną kobietę, która straciła dziecko w 9 miesiącu ciąży przez niekompetencję lekarzy. Jak się tego naoglądam to się boję do kogo trafię. -
Nie orientujecie się może czy w Centrum badanie usg robi ginekolog, który przyjmuje danego pacjenta? czy może mają do tego oddzielny gabinet i lekarza?