Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam nowy telefon i ustawiam go pod siebie wiec jestem bx,ardzo w plecy z czasem, muszę mieszkanie troche ogarnac, poćwiczyć koleżanka mi fajne na jutubie pokazała i obiad zrobić, przez ten tel nawet miesa wyjąć zapomniałam do rozmrożenia
Pisellini lubi tę wiadomość
-
Wiesz... ja ostatnio zmieniałam telefon 3 lata temu, więc trochę swój miałam, ale naszczęście, aplikacje robiły kopię zapasową na karcie i nie muszę uzupełniać, np. ovuwiev Tylko muszę sobię tapetę inną znaleźć bo stara ma strasznie słabą rozdzielczość
-
Dobra dziewczyny teraz coś z pogańskich wróżb ja je lubie to sobie zrobiłam, wyszło mi że urodzę za 12 miesięcy, w wieku 28 lat, wszystko pasuje (jeszcze trzy cykle straty )
Skopiowane z innego forum:
"Co do wróżby na ilość i rodzaj dzieci:
Bierzemy obrączkę (złotą i najlepiej bez cyrkoni i świecidełkek) zawieszamy ją na nitce robiąc ala łańcuszek. nitkę wraz z obrączką trzymamy w prawej ręce (wahadełko) lewą rękę odwracamy stroną wewnętrzną do góry, 4 palece razem, kciuk przeciwstawnie. Obrączkę przepuszamy (nie wiem jak to powiedzieć inaczej) 3 razy góra dół pomiędzy kciukiem a resztą palców, następnie bierzemy ją nad rękę i zaczyna się kręcić (kółka - dziewczynka, kreska - chłopak), następnie przepuszczamy 1 raz ponownie między kciukiem a resztą palców i znowu pokazuje co będzie i tak powatarzamy dotąd do póki obrączka stanie.
Pytania "za ile" "tak czy nie"
Bierzemy szklankę do połowy napełnioną wodą, obrączkę na nitce. 3 razy góra dół przepuszczamy obraczkę obok szklanki, zadajemy pytanie, wkładamy obraczkę do szklanki (NIE DOTYKAMY WODY) ile razy obrączka stuknie o szklankę tyle lat, miesięcy, dni, tygodni, zalezy jak zadamy pytanie.
Jeśli ma być odpowiedź "tak czy nie" "umawiamy się z obrączką np tak stukni 2 razy, nie stukni 1 raz"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:02
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
mad8 wrote:Kamont ponoć właśnie na Kleeberga przyjmuje i spośród pracujących tam kobiet ma w necie najlepszą opinię.
Nie mam pojęcie kto przyjmuje w Feminie. Znalazłam tylko Pieszalską a ona ponoć niezbyt dobra.
Rewelka dobre te wróżby ale tego pierwszego wogóle nie zrozumiałam hahahaha podobno wolniej ostatnio załapuje -
nick nieaktualny
-
HEJ! dawno sie nie udzielam, chodz co raz zagladam i czytam co u Was..
i wlasnie tak sobie teraz w skrocie przejrzalam i uswiadomilam sobie ze jutro tlusty czwartek mysle ze z 1 paka wszamie.
Co do tych wrozb to znam obydwie od dziecka, sa to stare sposoby ale sprawdzaja sie, nie weim czy w 100 % ale na pewno cos w tym jest, ja ostatni sobie nawet robilam ta z woda i szklanka to mi stuknelo 30 razy co oznaczaloby ze za nie cale 2 lata bede miala dzidzi, takze jescze troche stran przede mna.... a tak w ogole to ja robie na wlasnym wlosie a nie na nitce
a tak poza tym to ciagle czekam na wizyte u Sprawki, bodajrze 4 marca ja mam wiec moze w koncu cos sie ruszy....
-
Marl, w sumie dobrze, że w ogóle się zakręciło, z tego trzeba się cieszyć, ale te 30 to takie mało inspirujące ale wiesz te wróżby nie zawsze się spełniają, np. w liceum robiłyśmy sobie z dziewczynami jednej wyszło dzieci 0 a wpadła i ma Synka
Sprawka bardzo sympatyczny (jak na swój wiek, bardzo przystojny) Pan trzymam kciuki żeby pomógł.