Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:dokładnie trzeba żyć dalej własnym zyciem najgorsze jest to że jak teściowa odejzie to mąz zostanie sam bo ojciec i siostra już sie od niego odwrócili jegosiostrzyczka nawet nas nie poinformowała ze mama jest w hospicjum rodzinka najlepiej na zdjęciu
Szkoda, że jego rodzina ma was w nosie.
Ja mam ciężką rodzinkę trudne charaktery ale najbardziej potrafimy się zżyć i zebrać w trudnych momentach... nie wiem co bym bez nich czasem zrobiła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola ściskam Cię mocno! Ciężki dzień przed Tobą...
Co do rodziny to niestety tak już czasem jest Jak moją mamę zabrało pogotowie i czekaliśmy w domu na telefon, bo na sorze nie ma u nas odwiedzin i nie pozwalają też robić tłoku na korytarzu. Siedzieliśmy całą rodziną a moi bracia z bratowymi wykłócali się o to kto weźmie zasiłek pogrzebowy. Mama wyszła ze szpitala jeszcze tego samego dnia. -
Przechodzę z lipca na sierpień, nie wiem kiedy testowanie bo @ będzie dopiero za ok 10 dni. Lipiec okazał się bez owulacji, dlatego w sierpień wchodzę z przytupem !
Zaczynam przygodę z clo i luteiną.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Zacznę od początku. Z mężem staramy się prawie 2 lata z przerwami (wizyty w Pl), u mnie wszystko ok, mąż ma niewielkie odchyły w nasieniu. Jak już go przekonałam do lekarza, w kwietniu miałam na stanie dwa testy na stanie i w okolicy @ zrobiłam, gdyż czułam, ze cos jest na rzeczy, po długim okresie nie testowania (postanowienie i wyszły na obu 2 kreski. Niestety 6 tyg zaczęłam krwawić i udałam się do szpitala, gdzie holenderska pani doktor powiedziała mi w twarz, że poronię, że oni nie uzgają ciąży do 12 tyg a progesteron nie działa tylko w staromodnej Polsce tak myślą. Przeżyłam mocno, jestem juz w drugim cyklu. Znowu mam czucie, ale juz sama nie wiem czy się nie namręcam. Jutro powinnam dostać @, dzis robiłam test ten czuły. Wyszedł negatywny. Jest taka możliwość, że jednak się udało? Że tamtą ciąże mogło szybciej wykryć niz tą?
Sama już nie wiem. Najwyżej zapiszę się na sierpniową listę jak przyjdzie @ -
Zależy jak długą masz fazę lutealną i kiedy była owulacja, i po czym stwierdzasz że była...
Przykro mi nie powiem, że może jeszcze się udać w tym cyklu bo ja osobiście nie wierzę że testy nie wykryją ciąży dzień przed @. Choć owszem zdarzają się takie przypadki... Ale po moim 3letnim doświadczeniu z testami wolałabym nie dawać zbyt dużej nadziei bo lepiej jest się mile zaskoczyć niż boleśnie rozczarować... Ale trzymam kciuki jak nie za ten to sierpniowy cykl :*17.11.17-poronienie całkowite -
Kiedy bardzo chcesz twój organizm staje się prawdziwym mistrzem w trolowaniu... Mi poprzedni cykl było nie dobrze i rozpychało się w podbrzuszu, a w dzień badania nasienia B zalało mnie i dosłownie... Siedziałam w toalecie kilka minut by przestało się ze mnie lać a narzeczony musiał kupić tampony bo ruszyć się nie mogłam... spałam później chyba z 3h bo tak źle się czułam...
Do czego zmierzam? Lepiej cierpliwie czekać do terminu @ i nie analizować wszystkiego co dzieje się z naszym organizmem... To okropne jak nasza podświadomość płata nam tak okrutnego figla17.11.17-poronienie całkowite -
Hej dziewczyny pragne do Was dolaczyc Landryneczka kochaniutka prosze wpisz mnie na 11.08 moze bede testowala wczesniej ale zobacymy 21 lipca jak zareagowalam na puregon juz sie nie moge doczekacTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyJa za jakieś 3 dni dołączę do Was duchowo jutro odstawiam dupka i czekamy. Trochę przykro i znów porażka ale cóż... muszę pogadać z ginekologiem żeby wypisał mi badania do IUI i ile mają ważność to byśmy na spokojnie sobie robili a po wakacjach byśmy podeszli pierwszy raz.
-
nick nieaktualnyja jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, ale mam zamiar wysikać w sierpniu dwie porządne grube krechy
szacuję 17 sierpnia - możecie mnie wpisać, żeby jeszcze podrinkować w długi weekend sierpniowy
Nie wiem czy dam radę zaraz po tym jak Sylwia_80 wysika swoje dwie krechy, ale spróbujęAJA_S lubi tę wiadomość
-
Witam.
Peagne do was dolaczyc.
Wlasnie jestem w 34dc i czekam na @ (moje ostatnie cykle 32-39 dniowe) ze wzgledow medycznych tzn suplementacja przed ciąża dopiero teraz rozpoczne starania.
Na pewno bedzie u mnie stresu. Bo rok temu w 20tc zdecydowalam sie na terminacje ciąży, moj synek mial powazne wady cewy nerwowej. Po badaniach wyszla mi mutacja mthfr stad suplementacja przed ciaza.
Mam juz 10letnia corke z poprzedniego zwiazku po powaznej operacji serca.
Bardzo bym chciala miec zdrowe dziecko zyjace na ziemi z moim obecnym narzeczonym.
Date testowania podam jak dostane @