Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:cześć dziewczyny witaj Ania Nowa
ja od dzis już testuje na razie testami Owu dziś negatyw oczywiście hehe ale fajnie robic znowu testy i czekac na 2 kreski ale ie wiem czy cos z tego wyjdzie bo mam dzić przeje... dzień jutro jedziemy z mezem i creczką do teściowej od 2 tyg jest w hospicjum dopiero dziś się dowiedzieliśmy mąż dzś zadzwonił do mamy a ta że mamy przyjechac bo ona chce jeszcze Julke zobaczyć masakra coś czuje że koniec bliski
Ojejku.... ciężka sprawa!
Proszę mnie dziewczyny dopisać na 8.08 Jutro mam @ i rozpoczynam zaraz potem intensywne starania , już 6 cykl... No cóż jak się bawić to się bawić
Nie uwierzycie, piję kawę o tej godzinie, bo takie mam słabe ciśnienie....brrr -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:cześć dziewczyny witaj Ania Nowa
ja od dzis już testuje na razie testami Owu dziś negatyw oczywiście hehe ale fajnie robic znowu testy i czekac na 2 kreski ale ie wiem czy cos z tego wyjdzie bo mam dzić przeje... dzień jutro jedziemy z mezem i creczką do teściowej od 2 tyg jest w hospicjum dopiero dziś się dowiedzieliśmy mąż dzś zadzwonił do mamy a ta że mamy przyjechac bo ona chce jeszcze Julke zobaczyć masakra coś czuje że koniec bliski -
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:cześć dziewczyny witaj Ania Nowa
ja od dzis już testuje na razie testami Owu dziś negatyw oczywiście hehe ale fajnie robic znowu testy i czekac na 2 kreski ale ie wiem czy cos z tego wyjdzie bo mam dzić przeje... dzień jutro jedziemy z mezem i creczką do teściowej od 2 tyg jest w hospicjum dopiero dziś się dowiedzieliśmy mąż dzś zadzwonił do mamy a ta że mamy przyjechac bo ona chce jeszcze Julke zobaczyć masakra coś czuje że koniec bliski
Ojejku przykra sprawa... -
nick nieaktualny
-
Ja dzis dostałąm 50 testów owu i 5 ciązowych Mam winko czerwone biore Acard , kwas foliowy wit B6 i B12 wapno Magnez i mezus ma urlop więc wypoczety jak to cholera nei poskutkuje to ja juz pasuję
-
nick nieaktualny
-
ja ciazowe miałm w zwstawie ale je głeboko schowałam a winki mówia ze jest dobre ale czerwone więcpopijam czerwone i słodkie zimne mmm pychotka jutro musze kupić kolejna flaszeczke bo sie kończy
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:dzięki dziewczyny ale ja już sie modle by już odeszła i nie cierpiała zaczeło sie już 5 lat temu i z dnia na dzień jest gorzej
Ona sama pewnie modli się o spokojne odejscie, bo jest już z tym pogodzona...chociaż czy można polubić się ze śmiercią?
Trudny temat.
Ja chyba wracam do winka! Polecam Egri bikaver, miałam po nim mocny okres znak , że ładnie wyścieliło mi maciczkę -
oj tak sama sie juz modli o śmierc a jak dowiedziaa się ze ja znowu straciałm maluszka i to w takim tyg to mówiła gdzie tu sprawiedliwośc że ona sie meczy błaga o smierc a nam znowu maluszka BÓG zabrał ja nawet jakoś nie mam ochoty nawet jej odwiedzac jak widze że cierpi ale jak uslyszalam ze chce jeszcze zobaczyc julke to zamarlam czyżby coś już sama czula że koniec bliski
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:oj tak sama sie juz modli o śmierc a jak dowiedziaa się ze ja znowu straciałm maluszka i to w takim tyg to mówiła gdzie tu sprawiedliwośc że ona sie meczy błaga o smierc a nam znowu maluszka BÓG zabrał ja nawet jakoś nie mam ochoty nawet jej odwiedzac jak widze że cierpi ale jak uslyszalam ze chce jeszcze zobaczyc julke to zamarlam czyżby coś już sama czula że koniec bliski
Jeśli ona jest pogodzona z tym to uważam , że powinnaś być twarda! To mega trudne.. Ale moze wstawi się za Was w niebie i maluszek w końcu trafi gdzie powinien? Życie zatacza koło... -
ja jestem twarda ale jak jest mi smutno to ide popłacze sobie i jest lepiej ale widze ze moj mnie unika nie chce o tym rozmawiać byc może że straci kolejna osobę która kocha najpierw nasze maleństwo teraz ona ale ja tez wierze ze wstawi sie tam za nami jak nam powie że czuje ze to koniec że odchodzi to powiem jej by pogadała z tym na górze by nam zesłał maluszka Brata dla Juleczki
-
nick nieaktualny
-
Karola przykro mi, ale ludzie czują kiedy "śmierć" trzyma już za ramię. Życzę by jednak odeszła we śnie, to najłagodniejsza śmierć...
A ja dziś mam zniszczony dzień
Założyłam konto w banku by odkładać pieniążki i co? przyszłam do domu aktywowałam konto w necie a zablokowałam w telefonie na amen i jutro muszę iść znowu do banku- jaki wstyd
Myślałam już że na pocieszenie przyszła burza, ale raz zagrzmiało i sobie poszło17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Karola przykro mi, ale ludzie czują kiedy "śmierć" trzyma już za ramię. Życzę by jednak odeszła we śnie, to najłagodniejsza śmierć...
Założyłam konto w banku by odkładać pieniążki i co? przyszłam do domu aktywowałam konto w necie a zablokowałam w telefonie na amen i jutro muszę iść znowu do banku- jaki wstyd
Myślałam już że na pocieszenie przyszła burza, ale raz zagrzmiało i sobie poszło -
AJA_S wrote:Karola przykro mi, ale ludzie czują kiedy "śmierć" trzyma już za ramię. Życzę by jednak odeszła we śnie, to najłagodniejsza śmierć...
Myślałam już że na pocieszenie przyszła burza, ale raz zagrzmiało i sobie poszło -
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:no własnie mi tez sie tak wydaje ze smierć już trzyma ja za rękę bo jak dziś dzwoniła to powiedziała ze mamy przyjechac i mamy zabrac Julkę bo chce ja jeszcze zobaczyć jutro jedziemy a ja już mam nerwy
Trochę stresu przeżyjesz, nie ma co zaprzeczać, ale przejdzie minie i będzie trzeba dalej ciągnąć swój bagaż. -
dokładnie trzeba żyć dalej własnym zyciem najgorsze jest to że jak teściowa odejzie to mąz zostanie sam bo ojciec i siostra już sie od niego odwrócili jegosiostrzyczka nawet nas nie poinformowała ze mama jest w hospicjum rodzinka najlepiej na zdjęciu
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:No nie wiem. Głupio mi strasznie... to wszystko, że zapukali i nie zapisałam kodu który zmieniłam telefonicznie... Do kitu dzisiejszy dzień
Drobnostkami życia codziennego się nie przejmujAJA_S lubi tę wiadomość