Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOmon wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was bierze olej z wiesiołka? Ja dziś sobie kupiłam i się zastanawiam ile go brać - na opakowaniu jest 3x2 ale to nie za dużo?
Ja brałam kiedys 2- ale musisz wiedzieć kiedy masz owulacje, bo podobno duze dawki moga ja przyblokować. -
ja brałam olej z wiesiołka, ok 4 tabletek dziennie czasami 6 do dnia owulacji ale szczerze nie zauważyłam u siebie poprawy, w tym cyklu też biorę i zobaczę czy coś ruszy ze śluzem czy nie31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
A na opakowaniach jakie miałyście dawkowanie? Może te moje są w jakichś mniejszych dawkach? Ale właśnie się zdziwiłam, że trochę dużo ich. Może na coś innego się bierze tyle, bo czytałam, że przy walce z otyłością albo jak jest wysoki cholesterol to też się je bierze.
A z tą owulacją to już mnie całkiem zbiło z tropu - za cholerę nie przewidzę u siebie terminu owulacji... -
Witam dziewczyny, jestem tu nowa, ale staram się wbić w grupę Proszę zapisać mnie na testowanie 1 sierpnia (o ile wcześniej nie pojawi się @) Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie!Szczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości
-
cześć dziewczyny witaj Ania Nowa
ja od dzis już testuje na razie testami Owu dziś negatyw oczywiście hehe ale fajnie robic znowu testy i czekac na 2 kreski ale ie wiem czy cos z tego wyjdzie bo mam dzić przeje... dzień jutro jedziemy z mezem i creczką do teściowej od 2 tyg jest w hospicjum dopiero dziś się dowiedzieliśmy mąż dzś zadzwonił do mamy a ta że mamy przyjechac bo ona chce jeszcze Julke zobaczyć masakra coś czuje że koniec bliski -
Zołza:) wrote:Ponownie witam i o zdrowie pytam
Boże niech ta Ł@jza już idzie... umieram -
Zolzowata zolzo proszę udostępnić wykres boeNie mogę komentować